Home

VESTI

Exit – više od festivala!

No Comments EXIT

 EXIT TIM  pokrenuo  turistički sajt  sa svim neophodnim informacijama za buduće posetioce
  
Exit tim pokrenuo je prvi zvanični sajt  www.exittrip.org koji posetiocima Exit festivala omogućava da sve informacije vezane za smeštaj,  prevoz, ugostiteljske objekte ali i sadržaje u gradu nakon festivala dobiju na jednom mestu.

 

Reč je o prvom zvaničnom turističkom sajtu EXIT-a koji je podržalo Ministarstva turizma republike Srbije a koji ima za cilj da turističku uslugu u Srbiji podigne na viši nivo a posetiocima festivala omogući najbrži i najlakši pronalazak smeštaja i prevoza za vreme festivala!

 

 

To znači da će posetioci festivala, za razliku od ranijih godina, imati mogućnost da preko zvaničnog sajta rezervišu prevoz ali i da bukiraju smeštaj tokom trajanja festivala.U ponudi  je mogućnost rezervacije prevoza od svih transportnih stanica (aerodrom, železnica, itd) u zemlji i regionu do Novog Sada a obezbeđen je prevoz autobusima, mini kombijima, automobilima i limuzinama.  

Sadržina sajta će u narednom periodu biti obogaćena raznovrsnim inofrmacijama korisnim za turiste kao što su ponuda novosadskih ugostiteljskih objekata ali i tzv. "afterEXIT" programa u Beogradu.

Ovo je jedini regularni sajt ove vrste u Srbiji kao i inostranstvu i kao takav predstavlja najsigurniji način da svako ko nije Novosađanin rezerviše smeštaj u mnogobrojnim stanovima, hostelima, hotelima kao i u EXIT kampu.  

 Puštanje u funkciju sajta EXIT Trip znači direktno promovisanje i brendiranje Srbije i Novog Sada. Takodje, ovaj sajt predstavlja direktnu saradnju EXIT TIMa i Novosađana kojima je pružena prilika da sigurno i legalno izdaju svoje smeštajne kapacitete i pružaju  ugostiteljske usluge . S tim u vezi javno pozivamo sve Novosađane da nas kontaktiraju i da se njihov raspoloživ smeštaj nađe među najboljom ponudom smeštajnog kapaciteta za festival EXIT. EXIT Trip je jedini siguran i bezbedan način za izdavanje privatnog smeštaja i to je način da zaštitimo kako svoje sugrađane, tako i posetioce festivala od svakog vida zloupotrebe .

Svi zainteresovani nas mogu kontaktirati  putem e-mail adrese [email protected] ili na brojeve telefona 064.64.61.603 Jelena Savić  i 064.17.52.819 Tanja Bogdanov.

Radujemo se uspešnoj saradnji.  

Reč Exit ne znači više samo festival. Ceo grad je festival!

EXIT TIM