Home

VESTI

Exit Shop – oprema, majice i konkurs

No Comments EXIT

 Kao i svake godine, Exit Shop će biti prisutan na tvrđavi i u kampu za vreme Exit festivala sa ukupno 4 prodajna mesta. Prodajno mesto u kampu će biti postavljeno na staroj lokaciji, na raskrsnici u parku.

 

Ove godine, posetioci kampa će pored festivalskih suvenira moći da kupe i kampersku opremu, šatore, vreće za spavanje, torbe i rančeve, podloške za sedenje, dušeke na naduvavanje, kamperske stolice na rasklapanje, baterijske lampe, tende, pribor za jelo i piće i slično.

Prodajna Exit Shop mesta na tvrđavi će se nalaziti:

– u Gornjem gradu kod Muzeja,

– na ulazu na Main stage, kod Opservatorije i

– na putu izmedju Main stagea i Dance Arene.

Exitove majice, kačketi, šolje, lanene košulje i bluze, torbe i rančevi će biti u ponudi na svakom prodajnom mestu.

Praksa prodaje majica izvoÄ‘ača sa glavne festivalske bine, Dance Arene, Converse Fusion bine, Explosiva će biti nastavljena i ove godine, pa je tako potvrÄ‘eno da ćemo imati merchandise Sex Pistolsa, Hivesa, Manu Chao, 69 Eyes i još nekih izvoÄ‘ača.

Izbor festivalskih majica će biti dodatno proširen sa nekoliko novih modela, posebno za devojke.

Exitov žiri je odlučio, predlog druga Skolexa je pobedio na konkursu za festivalsku majicu! Bilo je neizvesno, Skolex je odneo pobedu sa jednim glasom razlike u odnosu na jelenu_sam i Hybrid boy. Čestitamo svim finalistima i zahvaljujemo se svim učesnicima na trudu! Svi finalisti će biti kontaktirani kako bismo organizovali preuzimanje nagrada.

Do sledećeg konkursa,

Exit Shop