Home

VESTI

Exit Shop – obuci festival

No Comments EXIT

Exit ShopExit Shop i ove godine obradovaće posetioce Exita ponudom festivalskih suvenira, majica sa novim, originalnim dizajnom, kao i promotivnim materijalima izvođača sa brojnih festivalskih bina.

Prodajna mesta Exit Shopa biće smeštena na Petrovaradinskoj tvrđavi i u festivalskom kampu. Exitove majice sa originalnim dizajnom, kao i najtraženiji suveniri iz prethodnih godina biće u ponudi na svakom prodajnom mestu.

Posetioci kampa će, pored festivalskih suvenira, moći da kupe i kampersku opremu, šatore, vreće za spavanje, podloške za sedenje, dušeke na naduvavanje, kamperske stolice na rasklapanje, baterijske lampe, tende, pribor za jelo i piće i slično.

U Exit Shopu u ponudi će, kao i svake godine, biti i promotivni materijali velikog broja izvođača na festivalu, među kojima su Arctic Monkeys, Patti Smith, Moby, Korn, Hladno Pivo i mnogi drugi.

Prodajna mesta Exit Shopa biće smeštena na pet lokacija na tvrđavi: u Gornjem gradu kod Muzeja, između glavne bine i Dance Arene, kod Opservatorije, na Crossroad stejdžu kao i na Foodlandu.

 

Exit Shop
 
 
Svi štandovi Exit Shopa na tvrđavi biće otvoreni svakodnevno do zatvaranja kapija festivala, dok će u kampu radno vreme štandova biti od 8 do 22h.
 
 
 
 
 
 
Izvor:
Exitfest.org