Home

VESTI

EXIT Piknik u Dunavskom parku!

No Comments EXIT

EXIT Piknik u Dunavskom parku!Pre 50 godina, prvo leto ljubavi i ceo hipi pokret krenuli su iz Golden Gate parka u San Francisku.

   

U čast ovog velikog jubileja, pola veka kasnije, okupićemo se u Dunavskom parku i družiti uz dobru muziku, osveženja i grickalice na prvom EXIT Pikniku!

   

 

Posetioci piknika imaće i priliku da pre svih nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru! Broj ulaznica po specijalnim, najpovoljnijim cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak i nedelju, 2.490 dinara za petak i subotu, te 2.990 za sredu i nulti dan sa Kilersima, biće dostupne na EXIT pikniku u Dunavskom parku već od 16h! Pozivamo sve fanove da požure do parka, jer se najpovoljnije ulaznice svake godine rasprodaju za svega par sati nakon čega njihova cena bude viša.

 

 

 EXIT Piknik u Dunavskom parku!

EXIT Piknik u Dunavskom parku!

 

 

Sve posetioce velikog EXIT piknika očekuju i prateća osveženja i grickalice, ali i poklon iznenađenja za najbrže! Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je i specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku ćemo slušati i specijalni repertorar akustičnog dueta The Wizards, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković.

Svi Novosađani su pozvani, uključujući i one najmlađe za koje će biti pripremljen poseban program sa animatorima! Svi su pozvani da ponesu ćebad, korpe za piknik, frizbije, lopte i pridruže se druženju na otvorenom.

Vidimo se u nedelju 14. maja od 14h na EXIT Pikniku! 🙂

 

FB Event: www.facebook.com/events/1866887620232103