Home

VESTI

Exit Mobile – festival u vašem džepu

No Comments EXIT

Exit MobileOve godine, Exit vam daje sasvim novu mogućnost: festival u vašem džepu! Kada ko svira, šta se trenutno dešava, gde se iznenada stvorila dobra žurka, kakvo će biti vreme, sve to možete saznati preko aplikacije za vaš mobilni telefon! Aplikacija koju smo napravili omogućava vam uvid u sva dešavanja u vezi sa festivalom tokom njegovog trajanja.

U duhu desetog Exit festivala, zelenog festivala, ova aplikacija je potpuno ekološka, budući da sprečava štetu koju donosi štampanje na papiru i otpad kao posledicu toga. Uživajte u Green and Clean Exit festivalu!

EXIT MOBILE je mobilna aplikacija koja omogućava pregled trenutnih dešavanja na Exit festivalu, dobijanje svih potrebnih pomoćnih informacija za posetioce i mogućnost ažuriranja najaktuelnijim vestima sa Festivala.

Mobilnu aplikaciju EXIT MOBILE moguće je koristiti kod svih mobilnih operatera, sa bilo koje lokacije. Ako ste turista i preuzmete aplikaciju na vreme, imaćete unapred sve informacije dostupne u svom džepu pre dolaska.

Za rad aplikacije nije potreban pristup GPRS/3G Internetu, što vas čuva od dodatnih troškova. Aplikacija je potpuno besplatna za korišćenje.

 

Exit Mobile

 

POTREBNI USLOVI

Za rad aplikacije potreban je telefon koji ima mogućnost izvršavanja Java aplikacija (MIDP 2.0). Dodatno, neophodno je da telefon omogućuje prikaz u rezoluciji 176×220 ili većoj.

U praksi, ovo znači da svi moderniji telefoni koji su trenutno u prodaji imaju ove mogućnosti.

Osim toga, neophodno je da prihvatite uslove korišćenja aplikacije na kraju teksta.

INSTALACIJA

U Web browseru vašeg telefona potrebno je da odete na adresu:

fortmobile.com/exit09

Ako je vaš telefon podržan, biće vam prikazan link za instalaciju na koji treba da kliknete (otvorite ga). Posle par trenutaka, telefon će sam pokrenuti proces preuzimanja (download) i instaliranja aplikacije.

OPIS APLIKACIJE

Aplikacija je podeljena u 4 glavne sekcije:

EXIT LIVE

Ovo je glavni ekran koji se prvi prikazuje pri startovanju. Na njemu možete već sa par klikova proći kroz sve bine i ispratiti trenutna dešavanja na festivalu, ali i šta je u planu u narednih par sati. Na ovaj način možete lako isplanirati svoj boravak na festivalu i biti sigurni da nećete propustiti omiljenog izvodjača.

EXIT INFO

Bitne informacije o festivalu. Na ovom mestu možete pronaći najvažnije informacije vezane za lokaciju festivala, smeštaj, turističke informacije i drugo. Poziv brojeva važnih telefona i ostale kontakt informacije dostupne su već jednim klikom. Dodatno, ovde se nalazi i kompletan pregled satnice festivala (Line-Up) po danima i binama. Možete saznati više o izvodjačima i tako na licu mesta odlučiti koju binu želite posetiti.

Opcija Refresh preuzima poslednje ažurne podatke i čuva ih u telefonu za kasnije, tako da vam neće promaći eventualne promene satnice nastupa.

EXIT ONLINE

U ovoj sekciji nalaze se uslužni servisi koji se preuzimaju putem Interneta. Vesti i vremenska prognoza će vam biti veoma korisni tokom boravka na festivalu, naročito ako ste posetilac kampa. Dodatno, tu se nalazi i mobilni turistički vodič PLAY2GO za Novi Sad.

EXIT MOBILE

Poslednji ekran posvećen je samoj aplikaciji. Tu se nalazi brza pomoć u radu, mogućnost da pošaljete aplikaciju prijatelju iz kontakt liste, kao i podešavanje bl. Na kraju, možete proveriti da li je aplikacija ažurna i da li postoji novija verzija sa dodatnim mogućnostima.

PRISTUP INTERNETU

Aplikacija može da se koristi potpuno bez pristupa mobilnom Internetu.

Za pristup opcijama EXIT ONLINE, kao i preuzimanju poslednjeg ažurne satnice, potrebno je da imate aktiviranu i podešenu uslugu prenosa podataka (3G/GPRS) na svom telefonu. Ukoliko imate problema sa pristupom mreži, pogledajte informacije na korisničkom servisu vašeg mobilnog operatera.

Ukoliko vaš telefon ima Wi-Fi mogućnosti, aplikacija može da ga iskoristi za pristup Internetu. Savet: kada se nalazite u blizini WI-FI hotspota, na festivalu ili u gradu, iskorisite priliku i uradite Refresh.

PAŽNJA

Ukoliko ste došli na festival iz inostranstva, obratite pažnju na činjenicu da troškovi prenosa podataka u roamingu mogu biti izuzetno veliki. O trenutnim cenama i uslovima raspitajte se kod vašeg mobilnog operatera pre korišćenja aplikacije.

Aplikacija u sebi ima mogućnost "zaključavanja" povezivanja na Internet, što može sprečiti troškove prenosa podataka. Da bi zaključali povezivanje, postavite opciju Connection Lock, u meniju EXIT MOBILE / Settings.

PODRŠKA

Tehničku podršku vezanu za korišćenje aplikacije možete dobiti na forumu Exita: http://www.myexit.org/node/102591
Korisnici Twittera mogu dobiti podršku i na adresi http://twitter.com/fortmobile

USLOVI KORIŠĆENJA APLIKACIJE

Exit i Fort Mobile ne snose bilo kakve posledice korišćenja aplikacije od strane korisnika, uključujući troškove prenosa podataka, ostale komunikacione troškove i druge troškove, kao i svu direktnu ili posrednu štetu nastalu tokom ili kao posledica korišćenja aplikacije.

EXIT MOBILE je dostupan preko fortmobile.com/exit09 za vašu ličnu upotrebu i ne sme se kopirati, prodavati, prepravljati ili koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog odobrenja Exita i Fort Mobile. Ne posedujete vlasnička prava i privilegije, niti udeo u posedovanju Exit i Fort Mobile proizvoda ili brenda. Daunloudovanjem, kopiranjem ili bilo kojim drugim načinom EXIT MOBILE aplikacije ne dobijate autorska ili vlasnička prava.

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org