Home

VESTI

EXIT: Main Stage Flashover

No Comments EXIT

Main Stage FlashoverDa su Exit hedlajneri ove godine aktuelniji možda čak nego ikada ranije govore brojni parametri: većina hedlajnera ima ovog proleća nova izdanja, gotovo da nema medija koji se bavi muzikom, u kojem u proteklih mesec dana nije objavljena priča o novim albumima LCD Sounsystem i Pendulum ili o albumima koje pripremaju The Chemical Brothers, Röyksopp, singlovi koji prate ova izdanja osvajaju top liste, većina hedlajnera nastupa i na drugim velikim svetskim festivalima…

Klaxons su 25. maja, tri godine posle debi albuma Myths of the Near Future koji im je doneo  Mercury nagradu, na klaxons.net objavili novi singl Flashover, kao najavu za dugo očekivani drugi album, najavljen pod imenom Surfing The Void.

 

Veliki Jools Holland je ovog proleća, u samo 7 epizoda 36 sezone legendarnog show programa "Later… with Jools Holland", ugostio Crystal Castles, LCD Soundsystem i Yeasayer.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=q-G1NltxNqE|width=450|height=364{/mgmediabot2}
LCD Soundsystem

The Chemical Brothers su krenuli na turneju od svega 12 koncerata za ovu godinu, a kakav je bio londonski The Roundhouse nastup pročitajte na guardian.co.uk.

Ima toga još, ali ćemo se zaustaviti da ne bude previše 🙂 Do sledećeg javljanja, slušamo Flashover, surfujemo po youtube.com u potrazi za live nastupima Exit hedlajnera, preslušavamo objavljene albume i spremamo se za nova iznenađenja…

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Q95KgV-QDBc|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Crystal Castles

 

 

 

Više informacija na:

www.exitfest.org