Home

VESTI

EXIT Kamp 08

No Comments EXIT

KampSvoje mesto u EXIT kampu sada možete kupiti jer je online aplikacija postavljena na www.exitfest.org.

Ovogodišnji Exit kamp trajaće 10 dana, od 7. jula 2008. godine u 08 časova, kada gosti mogu početi da postavljaju šatore, do 16. jula 2008 u 16 časova. Cena jednog mesta je 1690 dinara bez obzira na broj dana provedenih u kampu. Kao i ranije, vaše mesto u kampu podrazumeva vašu, ličnu ulaznicu za kamp, a ne prostor za šator. Često su nam stizala pitanja šta mesto u kampu tačno podrazumeva, pa koristimo ovu priliku da odgovorimo – nemoguće je rezervisati mesto za šator pošto tako do samog otvaranja ne možemo znati koliko ljudi će biti u kampu, a prostor je ograničen, pa zbog toga važi pravilo: jedno mesto u kampu – jedan čovek.

Sledite uputstva iz aplikacije i dobićete vaučer koji je vaša ulaznica za ovogodišnji EXIT kamp. Pozivamo vas da to učinite na ovaj način pošto će kupovina mesta u kampu na licu mesta biti moguća jedino ako do njegovog otvaranja ostane slobodnih mesta.

Mesto u kampu možete kupiti tek nakon kupovine ulaznice za Exit festival. Bar kod sa vaučera za vašu festivalsku ulaznicu potreban vam je da biste uspešno kompletirali proces kupovine ulaznice za kamp. To je jedina novina u prodaji kamp mesta u odnosu na prethodnu godinu i uvodimo je da bismo izbegli moguće zloupotrebe i da bismo, koliko je god moguće, pomogli da do mesta u kampu dođu svi oni kojima je kamp jedina opcija za smeštaj u gradu tokom festivala.

Sve predloge, kritike i komentare možete postaviti na stranici EXIT kampa na našem MyExit.org community portalu, a za više detalja o Exit kampu posetite stranicu EXIT FAQs.

Za dodatne informacije o kampu pišite nam na n kamp@exitfest.org Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. i n odgovorimi@exitfest.org Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

 

 

 

Iyvor informacija: ExitFest.Org ( http://www.exitfest.org )