Home

VESTI

Exit i Sea Dance na putu do evropske titule

No Comments EXIT

Exit i Sea Dance na putu do evropske tituleOd tebe zavisi odbrana titule najboljeg evropskog festivala! Exit i Sea Dance među prva tri na putu do evropske titule – glasanje još do četvrtka!
 

Ostalo je još samo tri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade, a iz Holandije je tokom vikenda stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz celog sveta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji!
  

Oba festivala koji čine veliku Exit Avanturu mogu osvojiti najprestižnije evropske festivalske titule, a da bi to i ostvarili potrebna im je tvoja pomoć! Preostala tri dana biće presudna, jer upravo glasovima u finišu publika daje završnu reč. Svi koji glasaju do četvrtka 12. novembra do 19h, ujedno mogu da osvoje VIP ulaznice za vodeće festivale širom Evrope!

 

Glasa se izborom za Exit i Sea Dance iz prva dva padajuća menija na sledećem linku: www.surveymonkey.com/r/TLB8Z6C
 

 

 Exit i Sea Dance na putu do evropske titule

Exit i Sea Dance na putu do evropske titule

 

 

Publika iz cele Evrope, zajedno sa žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, proglasiće pobednike 13. januara na ceremoniji dodele nagrada u okviru najvećeg muzičkog sajma Eurosonic Noorderslag u holandskom gradu Groningenu. Ovako je to izgledalo pre dve godine:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=l3cJeV7-YwY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

EXIT wins Best Major Festival Award

 

Pobednik iz 2014, Exit festival je i sedme uzastopne godine nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“, a Sea Dance brani titulu „Najboljeg festivala srednje veličine“, odnosno do 40.000 posetilaca po danu osvojenu ove godine. Exit je u konkurenciji sa 34 festivala iz 15 zemalja, zajedno sa ostalim vodećim evropskim festivalima kao što su Roskilde, Tomorrowland, Sziget, Wacken, Lollapalooza Berlin i drugi. Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, je u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17  zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!, Volt i Berlin festival!