Home

VESTI

Dolazak u Novi Sad

No Comments EXIT

Novi Sad vrlo primetno iz minuta u minut raste, na sve strane, festival-goersi stižu na Exit 08 vozovima, autobusima, bajkovima… Šarena, vesela masa ljudi puni Exit kamp, a na ulicama se više ne može čiti samo šest različitih jezika, kao obično, nego mnogo više. U naredna četiri dana Novi Sad će postati gušÄ‡i i kvalitetniji za više od sto hiljada ljudi.

A kad gosti stignu… Prvo fruštuk, a onda zajedno sa NovosaÄ‘anima u osvajanje najmuzikalnije evropske tvrÄ‘ave.

Pojačan prevoz na svim gradskim linijama, koje saobraćaju do festivalskog kampa i do Petrovaradinske tvrđave i ove godine je organizovalo Gradsko saobraćajno preduzeće.

Tokom Exita uvedeni su vanredni polasci sa terminala na Železničkoj stanici, do Varadinskog mosta i do Exit kampa.

 

 

 

Ukoliko pak želite da idete taksijem, od Autobuske i Železničke stanice do Petrovaradinske tvrđave biće vam potrebno oko 200 dinara. Navedene cene su kada taxi dođe na poziv, obavezno proverite da li je uljučen taksimetar i platite cenu koju vidite na ekranu (minimalna cena vožnje taxijem je 100 dinara). Unapred proverite da li se radi o taxiju iz udruženja sa spiska jer je kod divljih taxija cena mnogo veća.

One koji dolaze automobilom podsećamo da obrate pažnju i parkiraju na dozvoljenim mestima za parking kako bi izbegli pauka i kazne koje su veoma visoke. Za vreme Exit festivala, novosadski Parking servis obezbediće posetiocima Exita dodatni parking prostor. Više na sajtu Parking servisa.

U Novom Sadu će vam svakako trebati mapa grada, mapa Exita, satnice nastupa i najvažniji telefoni i adrese.

Sve o Exitu možete pročitati ovde

I šta još da vam pričamo, osim da vas podsetimo na ono najvažnije – večeras na tvrÄ‘avi u Novom Sadu na dve najveće bine imena koja ne treba posebno najavljivati, Nightwish, N*E*R*D, The Streets, Sven Vath, Audion Live… Na Fusion bini Moomin iz Love Huntersa posle toliko godina, konačno Jinx, Zdob Si Zdub… Na Explosivu Rotting Christ, na World Music bini Watcha Clan i Terrakota, a na Elektrani Noisex i Absolute Body Control.

 

 

Dobrodošli, vidimo se gore 🙂