Home

VESTI

Deset dana Exit kampa

No Comments EXIT

 I ove godine, u Univerzitetskom parku na obali Dunava Exit kamp ugostiće posetioce festivala kojima su kampovanje, plaža, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita. Najbolja zabava u Exitovom kampu, prvi put će trajati deset dana, od 7. do 16. jula.

Svoje mesto u EXIT kampu možete kupiti preko online aplikacije na www.exitfest.org. Kao i prethodnih godina, mesto u kampu predstavlja vašu, ličnu ulaznicu u kamp a ne prostor za šator. Cena je 1690 dinara bez obzira na broj dana provedenih u kampu.

 

Ulaznice za kamp na EXIT sajtu možete naručiti do 1. jula, a poslednji dan za uplatu kamp mesta je 4. jul. Nakon toga, mesto u kampu moći ćete kupiti samo ako ostane slobodnih mesta, na recepciji kampa. Pozivamo vas da mesto u kampu kupite preko našeg sajta i tako na vreme osigurate svoje mesto.

Mesto u kampu možete kupiti tek nakon kupovine ulaznice za Exit festival. Bar kod sa vaučera za vašu festivalsku ulaznicu potreban vam je da biste uspešno kompletirali proces kupovine ulaznice za kamp. To je jedina novina u prodaji kamp mesta u odnosu na prethodnu godinu i uvodimo je da bismo izbegli moguće zloupotrebe i da bismo, koliko je god moguće, pomogli da do mesta u kampu dođu svi oni kojima je kamp jedina opcija za smeštaj u gradu tokom festivala.


Svim posetiocima koji za vreme festivala žele da kampuju, skrećemo pažnju da je Exit kamp, koji je i ove godine, kao i svih prethodnih, u Univerzitetskom parku, jedini kamp koji organizuje Exit i koji posetiocima garantuje siguran smeštaj, bezbednost i usluge koje svake godine pruža.


Smeštaj i usluge

Gosti mogu početi da postavljaju šatore 7. jula u 08 časova. Kamp se zatvara 16. jula, u 16 časova. Po dolasku u kamp, na recepciji, vaučer za boravak u kampu menja se za narukvicu koja je u narednih 10 dana ulaznica za kamp, sa kojom se kasnije u kamp  može ući na bilo koji od šest postojećih ulaza raspoređenih duž ograde. Boravak u kampu dozvoljen je samo gostima sa narukvicom kampa.

Redari, koji su zaduženi za očuvanje reda i mira u kampu, brinuće o vašoj sigurnosti, a osoblje kampa pružiće vam svu potrebnu pomoć i informacije.

Učesnicima kampa na raspolaganju će biti velik broj toalet kabina, ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Posebno se naplaćuje usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl. Kamp snosi odgovornost jedino za stvari ostavljene na čuvanje na recepciji. Preporučujemo vam da vrednije predmete koje donesete u kamp, ostavljate na čuvanje.

Tu je i Food land, mesto gde se može kupiti najraznovrsnija hrana i piće tokom čitavog dana, a ove godine, u kampu ćete moći da kupite i osnovnu opremu za kampovanje.

Internet

Kao i prethodnih godina EXIT i prijatelji festivala, kuća računara Positive, za sve posetioce kampa organizuju potpuno besplatno korišćenje Interneta u „EXIT Be Positive“ Internet kafeu. Pristup Internetu imaće 24 sata dnevno, u petnaestominutnim smenama, sve vreme rada kampa. Gostima kampa, za pristup Internetu obezbeđena je i wireless konekcija.

Plaža

Uz sam kamp nalazi se jedna od novosadskih peščanih plaža na Dunavu. Kupalište je uređeno i obezbeđeno, a o bezbednosti kupača brinuće tim spasilaca koji rade u smenama. Uskoro ćemo objaviti Više informacija o ovogodišnjem muzičkom programu na plaži. 

Sve predloge, kritike i komentare možete postaviti na stranici EXIT kampa na našem MyExit.org community portalu, a za više detalja o Exit kampu posetite stranicu EXIT FAQs.

Za dodatne informacije o kampu pišite nam na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. i n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .