Home

VESTI

Da odbranimo titulu! Domaće zvezde podržale EXIT

No Comments EXIT

Da odbranimo titulu! Domaće zvezde podržale EXITMnogobrojne muzičke, ali i glumačke zvezde iz Srbije i regiona priključile su se kampanji EXIT festivala za odbranu titule ‘Najboljeg velikog evropskog festivala’ na Evropskim  festivalskim nagradama 2014!

  

Poziv na glasanje, koje traje do 27. oktobra, javnosti su uputili: Nikola Đuričko, Marko Nastić, Ajs Nigrutin – Bad Copy, Nemanja Kojić, Kojot – Eyesburn, Milan Mumin – Love Hunters, Đule – Van Gogh, Ida Prester – Lollobrigida, Nenad Pejović – KKN, Lav Bratuša – Darkwood Dub, Nikola Škorić aka Dragan Torbica – Državni posao, Slobodan Trkulja – Balkanopolis, Dr Pop – Atheist Rap i Sajsi MC.
 

Popularni muzičari i glumci pozvali su, svako u maniru koji je njemu svojstven, sve ljubitelje festivala, ali i svoje fanove, da glasaju za najpoznatiji srpski muzički događaj. Oni su sa publikom podelili svoje lične utiske i uspomene vezane za letnji provod na Petrovaradinskoj tvrđavi i preneli samo delić vesele atmosfere po kojoj je poznat novosadski festival.

EXIT festival je i ove godine, sedmi put po redu, nominovan u kategoriji najboljih velikih evropskih festivala u okviru EFA – European Festival Awards, najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja, nakon što je u januaru 2014. osvojio ovu nagradu na manifestaciji ’European Festival Awards 2013’! EXIT je u borbi za nagradu u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound.

Ukoliko i ti želiš da doprineseš da EXIT bude svrstan među deset najboljih evropskih festivala, glasaj do 27. oktobra putem ovog linka. U padajućem meniju odaberi EXIT festival u kategoriji „Best Major Festival“ (prva po redu).

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=rfdAiWzUOb8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Da odbranimo titulu! Domaće zvezde podržale EXIT!

 

 

Na istom mestu, možeš glasati i za Sea Dance festival, koji je na Evropskim festivalskim nagradama nominovan u čak dve kategorije. U padajućem meniju odaberi Sea Dance Festival u kategorijama „Best Medium – Sized Festival“ (druga po redu), kao i „Best New Festival“ (četvrta po redu).

Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možeš da učestvuješ u nagradnoj igri, koja će možda baš tebi doneti po 2 VIP ulaznice za sve pobedničke festivale!

Takođe, ukoliko si na EXIT avanturi uživao u nastupima Stromae, Queens of the Stone Age, Mighty Oaks i Birth of Joy, možeš za njih glasati u kategorijama za hedlajnera godine – Headliner of the Year (Stromae i Queens of the Stone Age), Newcomer of the Year (Stromae, Mighty Oaks i Birth of Joy), kao i pesma godine – Anthem of the Year (Stromae – Papaoutai).