Home

VESTI

Džipsi pank, ekscentrična glumica i Manu!

No Comments EXIT

Američki džipsi pank bend Gogol Bordello napravio je opšti haos na Main bini EXIT festivala u subotu uveče, a oznojena masa mahnito je Ä‘uskala uz brze hitove.

Trake za kosu, perje, perle, pocepana odeća i ostali treš detalji bili su obavezni uz veselu, agresivnu svirku, a frontmen Evgen Hac je već prvim notama nametnuo potpuno histeričan tempo, i održavao ga do samog kraja.

Masa se potpuno raspojasala već na početku, pa se igralo uz "Not a crime", "Wonderlust king", "Start wearing purple"…

Ekscentrična američka glumica Džulijet Luis i njen bend The Licks spržili su Main binu EXIT-a pravom rokenrol svirkom.

 

Glumica, koju mnogi i dalje najradije pamte po ulozi ubistene Malori u filmu "Natural born killers", obožava svoje indijanske kostime, pa je i u Novom Sadu nastupila sa perjem u kosi (spalo već posle prve pesme), u oskudnoj majičici i drečavo žutim pantalonama.

Koncert je počeo brzim stvarima "Sticky honey", "20 year old lover" i "Smack&Grab", a sićušna pevačica bacala se, valjala i izvodila figure po bini!

 

Francuski muzičar Manu ÄŒao pustio je publiku da ga urlanjem natera da istrči na binu, a euforija na Mainu bila je skoro zastrašujućem nivou!

Ogromni Main hor cupkao je i pevao zajedno sa veselim bendom, čija je mešavina uličnog roka i regea odjekivala celom TvrÄ‘avom. ÄŒinilo se da je pevač, zanesen obožavanjem koje ga je gromoglasno okruživalo sa svih strana, takoÄ‘e odskakivao po pola metra od bine, dok je pevao neke od svojih najvećih hitova.