Home

VESTI

CeeLo Green na EXIT rođendanu

No Comments EXIT

CeeLo Green na EXIT rođendanuCeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće u okviru najveće rođendanske žurke festivala ikada!

  

EXIT festival će proslaviti svoj 13. rođendan 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz soul kralja i neverovatnog dobitnika 5 Gremi nagrada! Ovim nastupom EXIT praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti BESPLATAN za sve posetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri.
  

Prvobitno planiran datum kada je jedan od najavljenih headlinera festivala trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa  "The Voice!", američkom verzijom idola, pevač dua „Gnarls Barkley“ primoran je da otkaže celokupnu julsku turneju. Snimanja novog serijala ove veoma popularne emisije, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul 2013.

 

 

 CeeLo Green na EXIT rođendanu

CeeLo Green na EXIT rođendanu

 

 

Međutim, uz izuzetne napore organizatora festivala da održi obećanje dato publici i zahvaljujući velikom ugledu koji EXIT uživa u svetskoj muzičkoj industriji, jedini smo festival koji je dobio mogućnost drugog datuma za nastup tako velike zvezde. I ne samo drugi datum već i najlepši rođendanski poklon, koji će podeliti sa građanima zemlje i regiona.

Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup Zemlje Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti jedan veliki uvod za ono što nas čeka na ovogodišnjem R:Evolucionarnom EXITu.