Home

VESTI

Besplatan prevoz na EXIT iz Beograda

No Comments EXIT

Besplatan prevoz na EXIT iz Beograda„Društvo, ko vozi kući?” – Odgovorno uživanje na Exitu uz besplatan prevoz iz Beograda! Zajednička društveno odgovorna akcija Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije HEINEKEN Srbija i Exit Fondacije.

    

Danas je u Skupštini grada Beograda održana konferencija za medije povodom sklapanja strateškog partnerstva između Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije HEINEKEN Srbija i Exit Fondacije, koje su se ujedinile sa ciljem povećanja bezbednosti posetilaca svetski poznatog festivala Exit, kako bi uživali odgovorno i bezbedno se vratili kući. Akciju je podržalo Ministarstvo unutrašnjih poslova RS.
  

Strategija partnerstva i ove velike društveno odgovorne akcije je podizanje nivoa svesti o bezbednosti u saobraćaju kod mladih pre svega i važnosti odgovorne konzumacije kroz društveno odgovornu akciju „Društvo, ko vozi kući? ”.

O značaju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju govorila je Jasmina Milošević, v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja: „Izuzetno nam je drago što sve više kompanija u Srbiji prepoznaje aktivnosti Agencije za bezbednost saobraćaja I svoju korporativnu odgovornost prepoznaju I u ovoj sferi. Uz primaran cilj da podignemo bezbednost svih učesnika u saobraćaju na najviši mogući nivo, mi smo otvoreni i uvek spremni za saradnju u aktivnostima koje će kao rezultat imati smanjenje broja saobraćajnih nezgoda I očuvanje života.“.

Jana Ljubičić, državni sekretar i šef kabineta MUP RS pozvala je posetioce na odgovorno ponašanje: „Ministarstvo unutršanjih poslova, na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem, podržavaju aktivnosti koje podižu bezbednost svih građana. Naš cilj jeste da policiju približimo građanima i pomognemo, kako bi svi posetioci Exita bili bezbedni. U tom smislu preduzećemo sve mere i nadležnosti da se svi posetioci  gosti iz inostranstva, osećaju komotno i dožive Novi Sad i Srbiju kao bezbedno mesto. Mere predostrožnosti biće svakako pojačane, uz obavezna alko testiranja. Pozivamo građane da nam se obrate svaki put ako budu imali potrebe.“.

O neophodnosti odgovornog ponašanja prilikom konzumacije govorio je Aleksandros Daniilidis, generalni direktor kompanije HEINEKEN Srbija: „ Ova inicijativa sastoji iz nekoliko dimenzija: od bezbednog i besplatnog prevoza, do raznih edukativnih aktivnosti i uvereni smo da je ovo odlična prilika da prenesemo poruku da „bezbednost i odgovornost mogu biti sastavni deo zabave”. Počastvovani smo i izuzetno nam je drago što smo u prilici da udružimo snage sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i naših partnera iz Exit Fondacije, u cilju promocije odgovorne konzumacije.“

Ivan Petrović, izvršni direktor Exit Fondacije, istakao je: „EXIT fondacija u sklopu svoje misije podrške mladima, u saradnji sa kompanijom Heineken, a uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja i MUP-a pomera granice u domenu društvene odgovornosti kroz zajedničku kampanju "Društvo, ko vozi kući?"

 

 

 Besplatan prevoz na EXIT iz Beograda

Besplatan prevoz na EXIT iz Beograda

 

 

Koristeći snagu brenda Exita i uticaj na ogroman broj mladih koji prate Exit, pored kampanje podizanja svesti o važnosti odgovornog ponašanju u saobraćaju, ove godine sprovodimo malu "revoluciju bezbednog transporta" tako što hiljadama svojih posetilaca iz Beograda i Novog Sada dajemo mogućnost da potpuno sigurno i besplatno dođu i vrate se kući sa festivala koristeći organizovan autobuski i taxi prevoz. Broj mesta je ograničen, te pozivamo posetioce da se prijave na www.exittrip.org »

 

Uz slogan „Uživajte odgovorno”, organizatori pružaju mogućnost posetiocima najboljeg evropskog festivala da se, putem sajta www.exittrip.org, prijave za besplatan autobuski prevoz na relaciji Beograd – Novi Sad /do Exita i sa Exita. Aktivnosti organizatora biće promovisane i u Safe zoni, u okviru State of Exit, gde će se ljubitelji festivala, uz razne programe i iznenađenja, bliže upoznati sa akcijom „Društvo, ko vozi kući?” i biti u prilici da preuzmu svoj besplatan taksi vaučer za bezbedan povratak na teritoriji Novog Sada. „Akcija „Društvo, ko vozi kući?” biće promovisana kroz sve dostupne kanale komunikacije, televiziju, štampane i online medije, sa namerom da poruka „Uživajte odgovorno” stigne do svakog posetioca našeg najvećeg festivala.

Za korisnike Twittera i Instagrama, hashtagovi #DruštvoKoVoziKući i #UživajteOdgovorno biće još jedan od mogućih načina da dođu do taksi vaučera i posle lude avanture zvane Exit sigurno se vrate svojim kućama. (Količina taksi vaučera je ograničena).

Polasci i dolasci na relaciji Beograd – Novi Sad:

ČETVRTAK, 7. jul
Polasci iz Beograda u 18.00 i 21.00
Povratak iz Novog Sada u 02.30 i 05.00    

 

PETAK, 8. jul
Polasci iz Beograda u 18.00, 21.00 i 23.30
Povratak iz Novog Sada u 02.00, 04.30 i 07.00

SUBOTA, 9. jul
Polasci iz Beograda u 18.00 i 21.00
Povratak iz Novog Sada u 02.30 i 05.00    

 

NEDELJA, 10. jul
Polasci iz Beograda u 18.00, 21.00 i 23:30
Povratak iz Novog Sada u 02.00, 04.30 i 07.00

Mesto polaska/dolaska autobusa u Beogradu je Novi Beograd (kod buvljaka).

Mesto dolaska/polaska autobusa u Novom Sadu je Kej Žrtava Racije bb, preko puta Petrovaradinske tvrđave.

Prijave na www.exittrip.org. Broj mesta je ograničen.