Home

VESTI

After 2 AM ludnica: Sub Focus i Skream na Exitu!

No Comments EXIT

After 2 AM ludnica: Sub Focus i Skream na Exitu!Već najavljenim izvođačima legendarnog After 2AM programa Exit festivala, Netsky&MC Dynamite, Drumsound & Bassline Smith & MC Dynamite, Borgore i Goldie & SP:MC, pridružuju se ove nedelje i tri sjajna nastupa, Skream & Sgt Pokes, Sub Focus DJ Set & ID i MistaJam!

 
Publici Exita dobro poznati dabstep mag, Skream, vraća se u velikom stilu na glavnu binu festivala. Nakon nezaboravnog nastupa sa Bengom iz 2008. godine, kao i sjajnog koncerta super-grupe Magnetic Man od prošle godine, Skream se u nedelju, 15. jula vraća na Petrovaradinsku tvrđavu sa SGT Pokes. Dabstep žurka može da počne!

 

Prvog dana festivala na istoj bini očekuje nas d'n'b spektakl otelotvoren u liku, delu i muzici čuvenog Sub Focus, koji dolazi sa MC-jem ID, koji je uveliko standardni deo nastupa izvođača kao što su DJ Friction, Chase and Status i El Hornet. Nakon velikog uspeha debi albuma iz 2009. godine i superpopularnih numera "Rock It" i "Follow The Light", Sub Focus se ove godine u d'n'b elitu vratio na velika vrata singlom "Out Of The Blue", koji najavljuje njegov drugi po redu album koji nestrpljivo očekujemo!

Njemu će se u četvrtak pridružiti i MistaJam, didžej, radio voditelj i veliki ljubitelj hip hopa.  Mistajam je dobitnik UMA nagrade, kao i voditelj na BBC Radio 1Xtra i BBC Radio 1, dok kroz svoju emisiju promoviše najkvalitetnije nove „crne“ izvođače iz najrazličitijih žanrova, sa namerom da premosti razdor između mejnstrima i specijalizovanih svetova, pa odatle i potiče krilatica emisije, ‘ključ ka andergroundu‘.

I Happynovisad stejdž je pripremio pojačanje do sad najavljenom lajn-apu, u vidu imena Jimmy Edgar, Addison Groove, Jon Convex, Trevino, Benjamin Damage & Doc Daneeka!  

Happynovisad stejdž s ponosom najavljuje nastup producenta, fotografa i multiinstrumentaliste iz Detroita pod imenom Jimmy Edgar. Njegova muzika je zanimljiv spoj elektro-fanka i senzualnog instrumentalnog r‘n‘b-ja, a njegov poslednji album, „Majenta“, koji je ugledao svetlost dana 7. maja,  već je uspeo da pokupi pozitivne kritike NME-ja i Resident Advisora. Na Happynovisad 13. jula dolazi sa svojim jedinstvenim LIVE audovizuelnim setom.

 

 

 After 2 AM ludnica: Sub Focus i Skream na Exitu!

Skream

 

 
Prvog dana festivala na Happynovi sad bini očekuje nas nastup Addison Groove. Ovaj dabstep umetnik poznat i pod pseudonimom Headhunter, s novim imenom Addison Groove u poslednjih godinu dana fokusiran je na čikaški „juke“, a debi album „Transistor Rythm“ izdao je u martu ove godine za Modeselektorovu „50 Weapons“ etiketu. Isti dan mu se na bini pridružuje i Jon Convex, poznat po svojim d'n'b radovima u projektu „Instra:mental“, koji čini zajedno sa Boddikom.
Šta se desi kada velikan d'n'b žanra odluči da se okuša u haus muzici, objasniće nam 12. jula Trevino.

 

U d'n'b krugovima poznatiji kao Marcus Intalex,  ovaj zaluđenik za studijom i studijskom opremom kaže da je pod novim alijasom ponovo počeo da ima tremu pred nastupe, ali uvereni smo da će se na Happynovisad bini osećati kao kod svoje kuće! Konačno, prvog dana festivala  očekuje nas i nastup Benjamin Damage & Doc Daneeka, dvojca čija muzika se može definisati kao spoj UK ritmova dominantnih u njihovom zasebnom radu, očaravajućeg vokala Abigail Wyles i ubedljive pozadine berlinskog tehna. Album 'They!Live', izašao u januaru, dobio je odlične kritike i pohvale relevantnih muzičkih časopisa, dok ovog leta Happynovisad Stage predstavlja jedan u dugom nizu nastupa ovog sastava, kojim će predstaviti kako materijal sa 'They!Live' albuma, tako i još neobjavljen materijal sa predstojećih projekata.

 

 

 After 2 AM ludnica: Sub Focus i Skream na Exitu!

Sub Focus

 

 

VIP GOLD ULAZNICE ZA EXIT FESTIVAL U PRODAJI

U prodaji su četvorodnevne VIP Gold ulaznice za Exit festival, za sve one koji festivalsku gužvu radije menjaju za komoditet u gledanju nastupa svojih omiljenih izvođača. Vlasnici VIP Gold ulaznice uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odeljku iznad Mejn stejdža i VIP odeljku Dance Arene. Na za to predviđenim mestima, vlasnici ove narukvice moći će da kupe piće bez tokena, večeraju u restoranima na VIP terasi i uživaju u mnogim drugim prednostima VIP delova na Exit festivalu.

Cena četvorodnevne VIP Gold ulaznice je 30.000,00 din, a ulaznice mogu da se nabave online, preko sajta www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Exit festivala, u UŠĆE Shopping centru u Beogradu i prodavnici Gigs Tix u Novom Sadu. Sve informacije o ulaznicama mogu se dobiti putem telefona 021/4724816 i mejla tix@gigstix.com .

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.