Home

VESTI

Exit preporucuje Trenchtown

No Comments Festival

Novosadski Exit, najbolji prošlogodišnji nebritanski festival po oceni organizacije Festival Awards, preporučuje Trenchtown kao muzički događaj koji ove godine ne smete propustiti.
On će tako biti prvi muzički događaj koji će imati "pečat" Exit Recommended.
Osmi po redu regionalni Trenchtown festival biće održan od 1. do 3. maja u lepom prirodnom okruženju nadomak Palića.

Na tri festivalske bine – Glavnoj, Terassi i Reggae, između ostalih, nastupiće: Disciplin A Kitschme, Let 3, Marčelo & Shock Orchestra, Sky Wikluh, Korai Öröm (Mađarska), Dogo Argentino (Hrvatska), Hornsman Coyote; kao i DJ-evi: MKDSL, Rahmanee, Flip, Dee Face, Noise, Car Z i A.P.

Prateći program biće sastavljen od filmskih projekcija, promocija knjiga, pozorišnih predstava i edukativno-kreativnih radionica.
Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.
U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp kapaciteta 500 mesta i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce, i 100 za goste i medije. Posetioci koji kupe komplet ulaznica za sva tri dana festivala, imaju besplatno mesto u kampu (kao i parking).

Cena jednodnevne ulaznice iznosi 440 dinara, a komplet za sva tri dana je 1100 dinara.

 

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (kao i online, na samom sajtu), u Bilet servisu i prodavnicama IPS-a – u Novom Sadu i Beogradu (Mamut).

Više informacija o festivalu možete pronaći na oficijelnoj internet prezentaciji – www.trenchtown.org.