Home

VESTI

Eve i DJ Muggs prvi headlineri Fresh Island festivala

No Comments Festival

OBAVEZNO UPISATI OPISFestival koji svi sa nestrpljenjem čeka, u prvim danima proleća najavljuje prve top r'n'b i hip-hop muzičke zvezde koje će u nedelji od 05. do 08. jula nastupiti na popularnoj plaži Zrće, u klubovima Papaya i Aquarius.

 

Član i producent legendarne grupe Cypress Hill kultni je DJ iz Los Angelesa koji planetarnu slavu stiče produkcijom hitova „Insane in the brain“ grupe CYPRESS HILL. 

 

DJ Muggs spada u klasu super-producenata, mnogi kritičari ga svrstavaju u Top 5 najuticajnih hip-hop producenata svih vremena, a njegov status potvrđuje impozantna brojka od 20 miliona prodatih nosača zvuka.

DJ je takodje i remixer bezvremenskog mega hita ”Jump around“ legendarne grupe HOUSE OF PAIN kao i remixevima i produkcijom hitova za široku paletu hip-hop izvođača ali i globalnih pop, rock i alternativnih zvezda kao što su Beastie Boys, Depeche Mode, Dizzie Rascal, U2, Pearl jam, Simply Red, Van Halen, George Michael, Janet Jackson, Manu Chao, Sonic Youth, Icecube, Snoop Dogg, Dr. Dre i Eminem.

Muggs će po prvi put nastupiti u Hrvatskoj na FRESH DJ Stage-u kluba Aquarius u sklopu Fresh Island Festivala u petak 06.07.2012. Ako ste istinski zaljubljenik u hip-hop i ljubitelj vrhunskih DJ nastupa onda je DJ MUGGS Vaš prvi izbor.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

DJ Muggs (Cypres Hill)

 

 
Eve je 1999 god. zakoračila na muzičku scenu i u samom startu stekla zvezdani status svojom pojavom kao pevačica, glumica, modna ikona i zabavljač koju je Hollywood instantno prigrlio. Zapažene glumačke uloge ostvaruje u filmovima “XXX” sa Vin Dieselom, ”Barbershop” i u njegovom nastavku gde glumi uz bok sa rap kolegom Ice Cube-om, u ”The Cookout” sa Queen Latifah-om te u ”Whip it” uz rame Ellen Page i Drew Barrymore. Zvezdani muzički tron zauzima sa mega svetskim zaraznim hitovima ”Who's that girl”, ”Let me blow your mind“, ”Gangsta Love“, a sa svojim debi albumom „Let There Be Eve“ ostvaruje dvostruku platinastu nagradu.

 

Muzičke saradnje ostvaruje sa najuspešnijim izvođačima R'n'B žanra kao što su Alicia Keys, Sean Paul, Gwen Stefani, Pharrel Williams i dr. U njenom trofejnom ormaru stoje Grammy Award za Best Rap/Song saradnju sa Gwen Stefanni; BET Award za Best Female Hip-Hop Artist; American Music Awards za Favorite Female Hip-Hop Artist; Black Reel Award za Best Actress; Soul Awards za Best R&B/Soul Female solo Album of the year; MTV Award za Best Female Video.

 

 

 Eve i DJ Muggs prvi headlineri Fresh Island festivala

DJ Revolution

 

 

Eve će po prvi put u Hrvatskoj nastupiti na New Yorker Live stage-u klubu Papaya u subotu 07. srpnja 2012 u sklopu Fresh Island Festivala. Bilo da ste ljubitelj r'n'b i hip-hop-a, pop-a, modne ili filmske kulture EVE je jedan od retkih umetnika koja privlači fanove i ljubitelje svih opcija, žanrova i stilova.   

Uz EVE i DJ MUGGS-e kao prve headlinere Fresh Island Festivala nastupće i najuticajniji regionalni hip-hop bendovi poput GENERAL WOO, VIP+STRUKA I FRENKIE. Američka DJ legenda itekako poznata u svim hip-hop krugovima DJ REVOLUTION iz L.A. ulepčaće će bogati line-up festivala.

 

Od zasad potvrđenih imena tu su još  Punchline, Dj Soul Clap, Miss Stylee, Nefew i Dj Dirty Hairy. Ovo je prva faza najava, odnosno 1/3 muzičkog menija Fresh Island Festivala.