Home

VESTI

Drugi Tuborg Green Fest večeras

No Comments Festival

Ljubitelji modernog večeras u Areni imaju Tuborg Green Fest sa muzičkim zvezdama kao što su grupe „Franc Ferdinand“ i „Sajpres hil“.

Drugo izdanje Tuborg Green-a otvoriće svoje ulaze u 18 sati; od 18.30 nastupiće beogradski bend „I-plej“, a u 19.30 na binu će izaći američka grupa „The Raveonnetes“. Latinoameričke hip-hop zvezde „Sajpres hil“, koje su 2004. nastupile na Exitu u Novom Sadu, na programu su od 21 sat, dok se škotska rok grupa „Franc Ferdinand“ očekuje na bini u 23 sata. Taj izuzetno popularni bend takoÄ‘e je gostovao na Exitu, 2006. godine.

Organizatori su najavili da će bina imati karakteristike glavne bine Exita, to jest da će bita široka 15 i visoka 13,5 metara, sa LED ekranima, 40 „sab“ zvučnika i 40 višesistemskih zvučnika.


Unos i postavka bine, zvučnika i svetala počeće sutra, a tokom festivala, Beogradska arena će imati kompjuterizovani sistem klimatizacije.

Prema ranijim saopštenjima organizatora, za Tuborg Green je prodato više od 10.000 ulaznica, koje koštaju 2.090 dinara za parter, odnosno 2.490 dinara za tribine.

Prvi Tuborg Green Fest održan je prošle godine u InÄ‘iji, na otvorenom pred oko 100.000 ljudi, a glavne zvezde bili su članovi „Red hot čili pepersa“