Home

VESTI

DORF i radionice na Trenchtown festivalu

No Comments Festival

DORF i radionice na Trenchtown festivalu

U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg Trenchtown festivala održaće se brojne radionice kao i projekcije filmova sa vinkovačkog festivala dokumentarnog filma – DORF 2009. 

Umetničke radionice: Šumski studio, Likovna radionica sa jednačinom, Post – IT!, kao i vrlo interesantna radionica Udruženja vazduhoplovaca, održavaće se svakog festivalskog dana od 12 do 15h. Pravo na prijavu imaju samo oni koji su već kupili ulaznicu za festival. UčešÄ‡e je besplatno, a broj mesta je ograničen.  

Svakog dana na Glavnoj bini od 20 časova pre početka muzičkog biće predstavljeni filmovi sa čuvenog vinkovačkog festivala dokumentarnog rock filma – DORF 2009, održaće se projekcije filmova: De la soul (30. april), The Cinkuši (01. maj), Dirty old festival 2007 (02. maj).

Više detalja o pratećem programu možete pronaći na našoj stranici – www.trenchtown.org (u okviru sekcije Prateći program).

Deveti po redu regionalni muzički festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja u prelepom prirodnom okruženju nadomak Palića.

Na Glavnoj bini nastupiće: Laibach, Darko Rundek i Cargo Orkestra, Edo Maajka, Belga, Kanda Kodža i Nebojša, S.A.R.S, Petrol, Sajsi i Pionir 10.  

Trenchtown festival

 

 

I na ostale dve bine nas očekuje veoma interesantan program. Na Terasi će se smenjivati kvalitetni regionalni DJ-evi: Siniša Tamamović (BiH), Zero (Hrvatska), Vladimir Aćić (Novi Sad), Max Demand (MaÄ‘arska), Jan Nemeček (Beograd), Arszenik (Hrvatska) i drugi. Na Rege bini nastupiće: pevač Gideon Zinger, pevačica Lioness Fonts i MC Deadly Hunta sa Kenny Kulture aka DJ Governmentom (iz King Original Sound Systema), UNAffected Sound System (BiH), bend Zagastic (MaÄ‘arska), grupa Conquering Lion (Makedonija), 3Duby Sound System (Slovačka), Wadada Sound System (Beograd)…

Prateći program biće sastavljen od projekcija filmova, performansa, promocija, radionica, debata…
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije (kao i preko njihovog sajta–www.eventim-yu.com), u Bilet servisu i IPS-ovim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Cena jednodnevne ulaznice iznosi 580, a komplet košta 1450 dinara.  

 

 

Trenchtown festival

Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od maÄ‘arske granice.
U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograÄ‘en, nalazi se kamp kapaciteta 600 mesta (jedno mesto = 1 šator) i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.  

Zbog velikog interesovanja od ove godine uveli smo sistem rezervacije kamp mesta. Mesto u kampu je i dalje potpuno besplatno, ali će moći da ga rezervišu samo posetioci koji kupe komplet karata preko Eventima. Nakon toga je potrebno još samo da se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org. Kao i prošle godine, uz besplatno kamp mesto dobijate i parking mesto.  

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice.

Posetite našu oficijelnu internet prezentaciju – www.trenchtown.org

 

Trenchtown festival