Home

VESTI

Domaća podrška Refresh festivala + DJ Superstar konkurs!

No Comments Festival

Domaća podrška Refresh festivala + DJ Superstar konkurs!Ovogodišnji Refresh festival, šesti po redu, koji će biti održan od 9. do 11. avgusta, u kotorskoj diskoteci Maksimus, ugostiće i tri sjajna DJa koji će svojim nastupom napraviti uvertiru pred nastupe velikih svjetskih DJ magova, Tige, Marca Baileya, Cristiana Varele, Nicole Fasana i Steve Foresta.

Prve večeri festivala čast da se nađe za istim pultom gde će svoje ploče zavrteti legenda elektro-pop i house zvuka, čuveni DJ i producent Tiga, pripala je Vladu Markoviću, članu crnogorske ekipe DJeva Beat at Joes.

 

Ovo nije prvi nastup Markovića na festivalu, a ono što je sasvim sigurno je da će publika uživati u sjajnom setu ovog mladog crnogorskog muzičara.

 

 

 Vreme je za Refresh festival 2012!

Tiga

 

Za uvertiru pred nastup Cristana Varele, najveće španske DJ zvezde i DJ majstora Techno Tech House scene Marca Baileya, u petak 10. Avgusta, zadužen je Vladimir Aćić. Novosadski DJ, miljenik crnogorske publike do sada je izdao preko četrdeset traka, što remiksa i original numera, tehno, tech-haus i haus muzike. Njegovo interesovanje za elektronsku muziku počinje 2000. godine. Samo godinu dana kasnije kupuje prve ploče i uz pomoć DJ Billija 9 i ekipe s Radija As počinje da “miksa”. Ubrzo počinje da nastupa po lokalnim klubovima širom Vojvodine. 2003. godine na festivalu Exit njegov nastup proglašen je za najbolji. Do sada je sarađivao s Umekom, Velvetom, Koksom i mnogim drugim. Umek mu je dodelio titulu omiljenog producenta u 2008. godini, a to mu je otvorilo mnoga vrata u brojnim izdavačkim kućama.

Poslednje večeri festivala, pred nastup svojca Nicole Fasana i Steva Foresta, svoje ploče zavrtjeće DaniloK sa svojim progressive house, tech house, techno trakama. Karijeru DJa započeo je 2003. godine a do sada je imao prilike širom Evrope. Ovo je njegov prvi nastup na Refresh festivalu.

 

 

Vreme je za Refresh festival 2012!

Cristan Varela

 

Konkurs Refresh DJ Superstar

Refresh festival ove godine poziva sve mlade i talentovane DJeve na konkurs Refresh DJ Superstar! Pobednici konkursa imaće priliku da pokažu svoje veštine na DJ pultu festivala, rame uz rame sa headlinerima. Takmičenjem će se odabrati 3 DJ-a koji će, svaki jedne večeri, nastupiti na glavnoj sceni Refresha.

Prijave traju od 25. jula do 02. avgusta, a pobednici, koje odlučuju glasovi publike biće poznati u subotu, 04. avgusta.

Svi zainteresovani DJ-i trebaju da uploaduju mix žanrovski orjentisane prema disco, house, techno, electro, progressive zvuku na www.mixcloud.com i tagovati ga sa “Refresh Festival”.

Link s mixom je potom potrebno shareovati na što je moguće više socijalnih mreža kako bi dobili što više glasova od publike. Glasovi publike odrediće tri pobednika.

Svi oni koji ne budu srećne ruke, i završe na drugom mestu biće za svoj trud nagrađeni festivalskom ulaznicom.

 

 

 Vreme je za Refresh festival 2012!

Marco Bailey

 

Ulaznice

Cena trodnevne ulaznice za Refresh festival iznosi 25 eura. Jednodnevne ulaznice koštaju 10 eura i moguće ih je kupiti i tokom trajanja festivala na ulazu u diskoteku Maksimus.

Ulaznice će moći da se kupe na sledećim prodajnim mestima:
Kotor – Caffe bar AS, Trg od oruzja
Bar – Pub Living room
Podgorica – SUPER MAXI  (info pult Delta City)