Home

VESTI

Domaće Rock legende na Jelen Pivo Live festivalu 2008

No Comments Festival

U skladu sa strateškim planom Jelen Piva da podržava domaću muzičku scenu i dobru muziku drugi dan Jelen Pvo Live festivala rezervisan je za domaću rock’n’roll scenu i bendove koji su ostavili neizbrisiv trag na muzičku scenu Balkana, gotovo podjednako kao The Stooges i Dinosaur Jr.  


Pored sastava Iggy Pop and The Stooges i Dinosaur Jr. prvi dan festivala, 5. septembra nastupiće i domaći sastavi Jarboli, mladi beogradski bend i pobednik Art & Music festivala u Puli, Repetitor, kao i beogradska klubska atrakcija Hipnotized.

Subota, 6. septembar rezervisan je za nastupe sastava Partibrejkers, Disciplin A Kitschme i Električni orgazam, bendove bez kojih je nezamislivo govoriti o muzičkom nasleđu novog talasa nekadađnje Jugoslavije, kao ni o buntu jedne generacije, koja je ostavila trag na odrastanje čitavih generacija.

 

 

Posle odlično ocenjenih nastupa na Jelen Pivo Live festivalu sastavi Partibrejkers i Disciplin A Kitschme ponovo će deo svoje neisrpne kreativne energije pružiti beogradskoj publici u čemu će im pomoći i kultni jugoslovenski bend novog talasa i kompliacije ‘Paket aranžman’, Električni orgazam.

 

Ovo će ujedno biti i prva beogradska koncertna promocija novog albuma sastava Partibrejkers, ‘Sloboda ili ništa' koji je objavljen početkom ove godine za PGP RTS.

Od benda Disciplin A Kitschme, čiji nastup 2005. godine na Exit festivalu ugledni britanski magazin „Mojo“ okarakterisao kao “serbian junglist-punk politicos”, očekujemo da 6. septembra još jednom ispuni naše uši i telo bukom u plesnom ritmu.

Drugog dana Jelen Pivo Live nastupiće i mladi beogradski sastav Strip koji će pomovisati upravo objavljeni album 'Psihomehaničar’, kao i kultni, ponovo okupljeni, hrvatski sastav Majke koji na Jelen Pivo Live festival dolaze sa hvaljene hrvatske Unplugged turneje.

Apatinska Pivara kao lider u proizvodnji piva na srpskom tržištu u okviru svoje strategije korporativne društvene odgovornosti, u saradnji sa strateškim partnerom Recan-om, pokreće akciju recikliranja limenki pod sloganom „Reciklirajte i VI!“. Akcija „Reciklirajte i Vi“ prati sve Jelen Pivo Live muzičke dogaÄ‘aje, a ima za cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost o značaju recikliranja  i energetskim uštedama koje ono donosi. Pridružite nam se u  našoj akciji i RECIKLIRAJTE!

Ulaznice za festival nalaze su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Blagajni Doma Omladine, Bilet Servisa i Ticketlina. Cena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 1.200 dinara, dok je cena ulaznica za drugi dan 1.000 dinara. Komplet karata je u prodaji po ceni od 2.000 dinara. Ova cena ulaznica važiće do 14. avgusta.