Home

VESTI

Dobra DJ energija na Supernaturalu zahvaljujući Gudlajfu!

No Comments Festival

Dobra DJ energija na Supernaturalu zahvaljujući Gudlajfu!Supernatural Festival u saradnji sa Gudlajfom vas zove na proslavu desetog rođendana! U subotu 23. aprila, ljubitelji dnevnog svetla, prirode i muzike biće u prilici da se druže na „Supernatural pikniku“ koji se održava na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku od podneva do 22h. Ulaz na festival je besplatan.
  

Za pozitivne ritamove na proslavi jubilarnog Supernatural Festivala, biće zaduženi DJ- evi koji prate Gudlajf koncept – Martin Boltizar, Dušan Predojević i Nikola Vemić.
   

Gudlajf je jedinstveni koncept koji u poslednje četiri godine propagira ideju „uživanja u životu“, plus okuplja različite socijalne grupa na svojim žurkama, razbijajući predrasude. Osnovna vodilja je muzika, prema kojoj Gudlajf pristupa otvoreno, pa su zastupljeni različiti muzički žanrovi, od hip – hopa do tehna. Kristijan Molnar, Mystic styles, Beyond House, Tijana Todorovic, Vatra, Firma Selekta – samo su neka od imena sa kojima je Gudlajf sarađivao.

 

 

 Dobra DJ energija na Supernaturalu zahvaljujući Gudlajfu!

Dobra DJ energija na Supernaturalu zahvaljujući Gudlajfu!

 

 

Supernatural festival od 2007. godine proslavlja međunarodni Dan planete zemlje, sa ciljem edukacije i podizanja svesti javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, koji okuplja više od 10.000 ljudi, Supernatural neguje koncept dnevnog festivala kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.

Subota 23. april, prostor kod Hajdučke česme, od 12 – 22h

Više informacija možete pronaći na:
www.supernatural.rs  
www.facebook.com/supernaturalfestival