Home

VESTI

DJ zvezde za nekoliko dana u Zagrebu! Počinje #WELOVESOUND

No Comments Festival WELOVESOUND

DJ zvezde svetske elektronske scene za nekoliko dana u Zagrebu! THE MARTINEZ BROTHERS, RICARDO VILLALOBOS, SONJA MOONEAR, JACKMASTER NA ZAGREBAČKOM JEZERU JARUN.

Nekoliko nas dana deli do #WELOVESOUND festivala. Zagreb se može pohvaliti izvrsnim DJ zvezdama koje će u subotu, 2. juna od 18 sati nastupiti na Velikom jezeru Jarun. Naime, Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Jackmaster i Sonja Moonear gosti su svih vodećih svetskih festivala i brojnih muzičkih događaja.

Dobri poznavoci muzike nastupe ovih DJ zvezda opisuju kao nezaboravne, s posebnim naglaskom na izvrstan zvuk i produkciju koja ih prati. Tako će biti i na drugom izdanju zagrebačkog festivala, na prekrasnoj lokaciji na Velikom Jarunskom Jezeru. Sama lokacija bit će uređena u skladu s okruženjem, uz diskretne svetlosne efekte koji će se izvrsno uklopiti u zelenilo koje je okružuje. Posebna se pažnja posvećuje vrhunskom zvuku, a svi VIP kapaciteti festivala su rasprodati.

The Martinez Brothers trenutno su jedni od najtraženijih svetskih DJ-a. Atraktivni Chris i Steven poslednjih su godina jedna od najpoznatijih imena elektronske muzike, a nastupaju u vodećim svetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi ili pak festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival.

Ricardo Villalobos ima posebno mesto na svetskoj sceni elektronske muzike. Poznat po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima širom sveta Ricardo predstavlja večnu inspiraciju, a posetiocima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj muzici.

Sonja Moonear jedna od tri najtraženije DJ-ice sveta. Rođena među švicarskim Alpama, već se u svojoj četvrtoj godini susrela sa svojim prvim instrumentom, klavirom, kojeg je i kasnije, uz klasičnu muziku i studirala na muzičkoj akademiji. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowiea, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i nemačko klubsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektronske muzike.

Jackmaster je mladi škotski DJ prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran za drugog najboljeg DJ-a u svetu 2016. godine. Takođe, dobitnik je nagrade ‘Best DJ’ na Best of British Awards dodjeli nagrada. 2014. postao je treći DJ rezident domaćin londonskog kluba XOYO te kluba DC10 na Ibizi.

Željnima daljnjeg plesa i provoda, nakon plesa na Jarunu, na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Pratite festival na socijalnim mrežama: www.facebook.com/events/336885876779491

Iz Beograda je za fanove organiziran i party bus o čijem polasku i povratku te ceni putovanja možete vise saznati na Facebook eventu: www.facebook.com/events/460582797704611

Ulaznice po posebnoj ceni za grupe, 5+1, 9+1 I regularne festivalske ulaznice dostupne su u sustavima Ticketshop.rs online trgovine www.ticketshop.rs/sr, prodajnih mesta www.ticketshop.rs/sr ili putem web stranice festivala: www.we-love-sound.com/tickets.

 

 

Tags: , , , ,