Home

VESTI

DJ Omnia: Učiniću Wonderland nezaboravnim!

No Comments Festival

DJ Omnia: Učiniću Wonderland nezaboravnim!Mladi ukrajinski di-džej Evgeni Smirnov, poznatiji pod pseudonimom Omnia, prvi je hedlajner Serbia Wonderland festivala koji se 12.oktobra održava u KPGT-u, a ovo će biti i njegovo prvo gostovanje u Beogradu.

   

Ipak, kao jedan od trenutno najpopularnijih di-džejeva iz Armadine postave, dobro je poznat beogradskim trenserima.Otkrio nam je da mu od ovdašnjih fanova redovno stižu pozitivne poruke, a uoči nastupa naWonderland-u – i on je njima uputio nekoliko…
  

Razgovor vodio: Miloš Janković

Da li ste nekada bili u Srbiji?
–    Nažalost, nisam još uvek. Zbog toga sam veoma srećan štoću debitovati na Serbia Wonderland festivalu.

Imate mnogo fanova ovde, da li to znate?
–    Da! To je neverovatno. Stiže mi puno poruka na Fejsbuku i Tviteru sa pitanjem: „Kada ćeš doći u Srbiju?!” Tako da sam srećan što ću konačno to ostvariti.

Šta mislite o ideji Serbia Wonderland festivala, i šta očekujete kao hedlajner festivala?
–    Potrudiću se da učinim sve što je u mojoj moći da upamtite tu noć zauvek! Nadam se da će ova žurka biti puna pozitivne energije i sreće.

Ko je bio vaš idol? Uticaji?
–    Na moj rad su uticali različiti muzički žanrovi, tako da ne mogu da izdvojim jednog idola. Jajednostavno volim da slušam i inspirišem se muzikom koja mi se sviđa, nezavisno od toga ko je autor ili kom žanru pripada. Naprosto razlikujem muziku na osnovu toga da li mi se sviđa ili ne i ne pokušavam da nađem nikakvo dublje značenje u tome.

Koja vam je najbolja žurka u životu i gde?
–    Svaka žurka je drugačija! Zaista sam imao sreću da su  gotovo svi događaji u kojima sam učestvovao bili neverovatni! Ipak, nastupina ASOT 550 u Kijevu i ASOT 600 u Den Bošu zauzimaju posebno mesto u mojoj karijeri!

Sigurno ste veoma zauzeti ovih dana? Gde idete posle Beograda?
–    Da, tako je! Ali stvarno sam srećan što putujem širom sveta i delim svoju muziku sa fanovima! Posle Beograda učestvujem na Grotesque Indoor festivalu u Holandiji i Trancemission festivalima u Rusiji, ali tu su i mnoge druge destinacije…

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=E8IS4oNFDy8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Serbia Wonderland trailer

 

 

Šta najviše želite za buduće nastupe?
–    Samo želim da nastavim da gledam nasmejana lica na podijumima za igru i da se povezujem sa publikom preko svoje muzike.

Koji je najbolji festival po vašem mišljenju?
–    Svaki festival ima neka svoja obeležja. Ali što se tiče prethodne godine, mogao bih da istaknem Global Gathering festivale u Ukrajini i Velikoj Britaniji, kao i Ultra Music festival u Argentini. To su bili zaista nezaboravni festivali!

Da li ima nešto što biste poručili vašim fanovima u Srbiji?
–    Da! Želim da kažem da mi je velika čast što ću posetiti vaš grad  i videti vas na podijumu za igru! Stvarno jedva čekam da debitujem u Beogradu.