Home

VESTI

DJ dame za kraj “Green Love” sezone

No Comments Festival

DJ dame za kraj "Green Love" sezoneZa kraj ovogodišnje Green Love sezone, Respect DJ’s pripremaju spektakl! 4. decembra na SPENSu nastupiće neke od najtraženijih DJ dama današnjice – NASTIA, Lea Dobričić,  a uz njih i Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby. Završnica Green Love festivala 2015 biće krunisana pravim rejvom!
 

DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi. Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa.
  

Nastiu možete čuti na velikim muzičkim festivalima, kao i u mnogim underground klubovima, a 4. decembra definitivno na SPENSu. Pored DJ Nastie, nastupiće i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije, Dark Angel, Novosađanka koja je 2009. bila prva dama koja je otvorila čuvenu Exitovu Dance Arenu i koja svojim čuvenim setovima oduševljava publiku širom regiona, Tijana Kabić, u medijima često nazivana “princezom vojvođanske klubske scene”, koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije, Loco Baby, DJ iz Beograda, poznata u klubovima širom regiona kao i Španije, Grče i Švajcarske po svom techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake i DJ Natasha, Subotičanka koja je istinski predstavnik FunPro4 sluha i Club 'n' Bar imidža. Svojim veselim andergraund muzičkim stilom je već deceniju aktivna na srpskoj sceni, kao deo prepoznatljivog DJ-dvojca Natasha & Goya.

 

 

 DJ dame za kraj "Green Love" sezone

DJ dame za kraj "Green Love" sezone

 

 

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od samo 690 dinara. Pretprodajna cena biće aktuelna dok traju zalihe.

Više o događaju na: https://www.facebook.com/greenloveserbia