Home

VESTI

Detalji regionalnog projekta Get EXITed

No Comments Festival

Detalji regionalnog projekta Get EXITedNovosadski Exit tim pokrenuo je projekat Get EXITed, regionalno zagrijevanje za jedan od najvećih svetskih festivala.

Kao prvog partnera u svemu tome uključili su novaljski klub Papaya da zajedničkim snagama realizuju ovaj novi muzičko-turistički proizvod za svetsko tržište.

 

Dve najveće muzičke destinacije i njihov zajednički projekat Get EXITed od samog početka podržala je regionalna muzička televizija – MTV. 

 

Zajedničkom ponudom i promocijom cilj je privući nove turiste kako iz regije i europskih zemalja, tako i iz celog sveta. Za leto 2010./2011. formiraće se zajednički turistički aranžman, koji će zajedno ponuditi orginalan, novi vid turizma i zabave svetskom tržištu – konkurentan svim drugim svetskim destinacijama.  

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=lxIO-RaUFnw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
GetEXITed trailer

 

 

Get EXITed regionalna turneja:
Početak uzbudljivog Get EXITed putovanja započeće u jednom od najboljih evropskih klubova – klub Papaya na plaži Zrće.

 

Get EXITed muzički festival u Papayi rezultirao je eksplozijom nastupa vodećih regionalnih i svetskih izvođača. Na Get EXITed muzičkom festivalu u petak 02. Jula plesaćemo uz svetsku legendu Sven Vatha, a dan nakon, u subotu 03. Jula uz regionalne zvezde Umeka i Gramophonedzie.

 

Muzičko putovanje u Papayi u četvrtak 01. Jula otvorit će humanitarna akcija ”Ambasadori regije protiv droge” u sklopu koje će biti prikazan film ozavisnosti  ”Kriva je”, koji je ove godine dobio nagradu publike na zagrebačkom festivalu dokumentarnog filma Dox.

 

Nakon muzičkog doživljaja na najpopularnijoj plaži u Hrvatskoj, Get EXITed putuje na druženje sa filmskim zvezdama u sklopu Libertas film festivala u Dubrovniku, koji već sada uživa svetski renome publike i kritike. Muzički doživljaj filmske manifestacije u Dubrovniku zaokružiće veliki Get EXITed event sa  posebnim gostima iznenađenja poslednjeg dana filmskog festivala koji će se održat 06.07.2010.

 

 

 Get EXITed

Get EXITed

 

Get EXITed „Back to Nature“ Bihać:
Nakon zabave i filma U Dubrovniku, vesela posada Get EXITed projekta putuje u prirodnu oazu grada Bihaća.

 

Uz potporu grada Bihaća Get EXITed regionalno putovanje u dva dana od 05.-07.07.2010. dobiće svoje „Back to Nature“ izdanje na 3 lokacije: Una Aqua Centar (otoci na rijeci Uni), klub Olympico i gradsko kino Bihać.

 

U dva dana nezaboravnog sportskog, kulturnog i zabavnog programa uživaćemo u bogatom programu Exit tima, kluba Papaye, Libertas film festivala, MTV-ija i humanitarne kampanje Ambasadori regije protiv droge čiji su počasni ambasadori: tenisači Novak Đoković i Ivo Karlović, muzičari Ivana i Marija Husar ali i Dj-evi  i producenti Marko Miličević Gramophonedzie i Vladimir Aćić. Za BiH počasna ambasaddorka kampanje je mlada TV voditeljica Maja Čengić.

GET EXITed „Back to Nature“ program:

–    PONEDELJAK, 05.07.2010.

–    UNA AQUA CENTAR (12-20h)
–    12-16h- RAFTING
–    16-20h- PAPAYA AFTER BEACH PARTY- Special performance: Papaya President Dj's & Bongos
–    KLUB OLYMPICO (22-04h)
–    Get EXITed party with special guest: GRAMOPHONEDZIE

–    UTORAK, 06.07.2010.

–    UNA AQUA CENTAR (12-20h)
–    12-16h- RAFTING
–    16-20h- BACK TO NATURE- Get EXITed Artist Wanted! DJ'S, MC'S, VJ'S, ARTIST (Vocals, Bands, Instrumentalist, Dancers…) COMPETITION! Send your mixtapes, videos, bios @ info@getexited.org and play on Get EXITed Party!

–    GRADSKO KINO
–    AMBASADORI REGIJE PROTIV DROGE: FILM „KRIVA JE“
–    MTV PRESENT: JACK ASS, SOUTH PARK, TAKEOVER…
–    LIBERTAS FILM FESTIVAL: CARTOON
–    THE BEST OF: EXIT & PAPAYA

–    KLUB OLYMPICO (22-04h)
–    Get EXITed President Dj's + Special house vocal artist: NATALIE PERIS & GETANEA

Sedište regionalne promocije Get EXITed projekta tako će 05.07. i .06.07.2010. biti grad Bihać, a svi posetioci uživaće u uzbudljiva dva dana nesputane i kvalitetne zabave koju će Vam priuštiti najbolji u regiji, Exit tim i Papaya.

Važna napomena: Get EXITed „Back to Nature“ izdanje u Bihaću posetiće ugledni novinar svetski poznatih novina „Times“ koji će za ovu priliku posvetit dve stranice o prvom regionalnom projektu, koji je u Velikoj Britaniji već prve godine pobudio veliki interes javnosti i publike.
 

{xtypo_rounded1}Clubbing.rs muzički magazin u saradnji sa DetelFone.rs Vam vodi na GetEXITed muzički festival na ostvru Pag. Imate još malo vremena da aplicirate. Pogledajte konkurs za više informacija . Ko kaže da se kreativnost ne isplati? {/xtypo_rounded1}

 

 

 

VIŠE INFORMACIJA O Get EXITed PROJEKTU:
www.getexited.org

EXIT TEAM B2B PAPAYA ft. MTV:
www.exittrip.org / www.papaya.com.hr /www.mtv.com.hr

CSR:
www.ambasadori.org

GET EXITED 2010 REGIONAL TOUR:

01-04.07.
Music festival @ Papaya Club (plaža Zrće, Novalja)

05.-07.07.
Back 2 Nature @ Bihać (Una Aqua centar, Olympico)

06.07.
Culture @ Dubrovnik (Libertas Film festival)

07.-11.07.
Get EXIted @ Novi Sad (Gramophonedzie)

12-13.07.
After Exit @ Belgrade (Gramophonedzie)

 

 

 

 

 

Izvor:

Klubskascena.com