Home

VESTI

Demofest: Konkurs traje još četiri dana

No Comments Festival

Demofest: Konkurs traje još četiri danaKonkurs za učešće na trećem Demofestu koji će se ove godine održati od 21. do 24. jula na tvrđavi Kastel, traje još četiri dana, tačnije do 22. maja.

Do sada se na konkurs prijavilo 219 bendova iz BiH i regiona, a nakon završenog konkursa stručni žiri će izabrati 30 bendova koji će imati priliku nastupiti pred publikom na jednom od tri kvalifikaciona koncerta. Šest bendova će se u finalu boriti za prestižne nagrade.

Bendovi se na konkurs mogu prijaviti putem zvaničnog sajta festivala, www.demofest.org na kojem se nalazi prijava koju je potrebno detaljno ispuniti i zajedno sa dva demo snimka poslati na konkurs@demofest.org. Prijava se nalazi pod kategorijom takmičari.

 

Jedini uslov koji svi bendovi koji žele da se prijave moraju da ispune je da do sada nisu izdali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

 

 

 Konkurs za prijavu bendova traje još četiri dana

Konkurs za prijavu bendova traje još četiri dana

 

Nagrade ovogodišnjeg  Demofesta su:

Prvo mjesto – Produkcija mastera u profesionalnom muzičkom studiju. Dizajn i produkcija CD izdanja kao i umnožavanje istog, izdavanje albuma za teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije i kreativni koncept medijske kampanje koji uključuje kreiranje i produkciju muzičkog TV spota, TV i radio najava i drugih formata elektronskih medija.

 

Drugo mjesto – binska oprema u vrijednosti do 6.000 EUR

Treće mjesto – binska oprema u vrijednosti  do 3.000 EUR

Nagrada publike – binska oprema u vrijednosti do 1.500 EUR

 

 

Pitanja možete postavljati na info@demofest.org