Home

VESTI

Dance Paradise bina na Sea Dance Festivalu

No Comments Festival

Dance Paradise bina na Sea Dance FestivaluPlesni raj na zemlji: Roger Sanchez, Timo Maas, Mark Knight, Patife i Klingande na Dance paradise bini na SEA Dance festivalu!
 
Da li ste spremni za najluđu žurku na plaži ovog leta? Sea Dance festival najavljuje novu binu Dance Paradise, morsku verziju Dance Arene, za sve obožavaoce elektronske muzike, koje čeka nezaboravna zabava uz zvuke mora i vreli dodir sunca. Da li ste spremni za raj na zemlji, na dnevne žurke na jednoj od najlepših plaža Jadrana, predivne zalaske sunca uz energične bitove, đuskanje s koktelom na plaži i zezanje s celom ekipom tokom noći? VIDEO ROGER SANCHEZ.

   

Na bini na kojoj program počinje svaki dan u ranim popodnevnim, a traje sve do ranih jutarnjih sati, nastupiće krem svetske elektronske scene, ROGER SANCHEZ, TIMO MAAS, PATIFE, MARK KNIGHT (SPECIAL DAILY SET), KLINGANDE (SPECIAL DAILY SET), a uz njih će se predstaviti back to back setovi sastavljeni od najboljih predstavnika srpske i crnogorske klupske scene, licem u lice, leđa u leđa! VIDEO TIMO MAAS

 

Pored specijalnog dnevnog nastupa na Dance Paradise bini, MARK KNIGHT zagrejaće 30.000 ljudi za nastup legendarnih Underworld na glavnoj bini SDF 17. jula!

DJ MARK KNIGHT NA GLAVNOJ BINI SDF

Britanski DJ MARK KNIGHT nastupiće na glavnoj bini SEA DANCE festivala u četvrtak, 17. jula. Tokom karijere koja traje više od decenije, Mark Knight nije napustio stranice DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja još od debitovanja na istim 2008. U međuvremenu je nominovan za Grammy za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a prošle godine je proslavio i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Njegovo zaveštanje ga je već svrstalo u vodeće igrače u elektronskoj dance muzici, a po svemu sudeći, još nije ni blizu svog vrhunca. VIDEO.

 

 

 Dance Paradise bina na Sea Dance Festivalu

Timo Maas

 

 

Zvezda prvog dana Dance Paradise bine biće ROGER SANCHEZ, veteran house muzike, dobitnik Grammy nagrade, voditelj radijske emisije sa čak 15 miliona slušalaca i čovek koji je remiksovao velikane kao što su Diana Ross, Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt i Maroon 5. Pored njega, u utorak će na DANCE PARADISE bini biti predstavljen i KLINGANDE SPECIAL DAILY SET, a specijalni b2b nastupi crnogorsko-srpskog muzičkog prijateljstva uključuju: VLADO MILANOVIĆ b2b MANJANE, MR JOOLS b2b DOO, RAYO b2b FAKIR, FREAKY FUNK b2b LEA DOBRIČIĆ, VLADO MARKOVIĆ b2b MKDSL i BODZIE b2b MARKO MILOSAVLJEVIĆ.

Hedlajner drugog dana na Dance Paradise bini je šareni i harizmatični nemački DJ i producent, TIMO MAAS. Teško je poverovati da je prošlo već 15 godina od čuvenog Maasovog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, trake koja ga je lansirala u vrh nemačke elektronske scene, a još teže da on vrti ploče više od 30 godina. Pored njega, drugi dan festivala nstupiće i: STEREO AMBASADA, SOFT 85 b2b GOYA, GILLERZ b2b LALE, CULE b2b DEJAN MILIĆEVIĆ, MILOK b2b VLADIMIR AĆIĆ, SERHI b2b SPEEDY i PS b2b KLAUS.

Na samoj završnici festivala predstaviće se čuveni brazilski drum’n’bass DJ, Wagner Borges Ribeiro de Souza aka PATIFE. Za kratko vreme ovaj Južnoamerikanac postao je svetski poznat na drum’n’bass sceni, sarađivao je s imenima poput DJ Marky i Roni Size i nastupao na najvećim svetskim muzičkim događajima. Uz njega, poslednji dan SDF nastupiće i ILIJA RUDHAMAN b2b TONBE, IVAN MARKOLOVIĆ b2b NIGEL, MARAKU b2b FELONEEZY, CHEVALIER b2b RAHMANEE, 2BEAT OR NOT 2BEOKAT b2b RASHEED i SHARLO b2b NECONE.

Iako se Sea Dance festival završava 17. jula, žurka na Dance Paradise bini nastavlja se i sledećeg dana za sve raspoložene kampere, a predstaviće se MIGMAN b2b ZAKIRI, JAN D R b2b VON DISKO i SPECIAL CLOSING SET koji će tek biti najavljen!

 

 

Dance Paradise bina na Sea Dance Festivalu

Mark Knight

 

 

SEA DANCE KAMP, PLAŽA JAZ

Spakuj šator i prepusti se najluđoj avanturi koja se nastavlja na jednoj od najlepših plaža Jadrana – Jazu. Kamp festivala biće otvoren od 14. do 22. jula.

Kamp se nalazi na samoj obali mora, svega 50m od jedne od najlepših plaža Jadrana i usred glavnih festivalskih zbivanja, na svega 50m od festivala. Nakon vrele festivalske večeri uskoči u šator i dopusti da te jutarnji zraci Sunca pozovu na prvo jutarnje kupanje. Boravak u kampu tokom Sea Dance festivala biće tvoje najluđe životno iskustvo, za prepričavanje i dugo sećanje.

Ako nemaš šator, mislili smo na tebe, u kampu ćeš moći da nabaviš celokupnu opremu po najpovoljnijim cenama. Napuni se pozitivnom energijom, jer slede nezaboravne noći na Sea Dance festivalu koji će biti održan od 15. do 17. jula.

Priušti sebi ovakvu avanturu za samo 30 eura i uživaj u specijalnom ugođaju u kampu, koji predstavlja istinski festival unutar festivala, sa marketom, Foodlandom, tuševima sa toplom i hladnom vodom, umivaonicima i toaletima i recepcijom koja radi non-stop. Veći deo kampa nalazi se pod prirodnim hladom, a ne treba da brineš ni o komarcima i ostalim insektima – razmišljali smo i o tome!

Za sve posetioce kampa dostupan je besplatan Wi Fi, kako bi podelili nezaboravne trenutke sa celim svetom. U neposrednoj blizini kampa nalazi se parking za 500 vozila, a predviđen je i dodatni parking za još 2000 vozila!

Avantura može da počne!