Home

VESTI

Danas počinje 13. Belgrade Beer Fest

No Comments Festival

Danas počinje 13. Belgrade Beer FestSve je spremno za veliko otvaranje 13. Belgrade Beer Festa, najposećenijeg pivsko-muzičkog festivala u Istočnoj Evropi. I ove godine učesnici festivala su se potrudili da štandovi budu glamurozni i da posetiocima pruže sve uslove za uživanje i nezaboravan provod. Sa … točilica će poteći preko 150 vrsta piva, koja su u Beograd stigla iz 40 zemalja sveta.
 

Muzički program na glavnoj bini počinje već u 18 časova nastupom benda Šinobusi, a potom slede svirke benda Cotton Pickers i Nikole Vranjkovića.
  

Koncert prvih gostiju iz regiona Neno Belan&Fiumens počinje u 20.20h, a legende srpskog rokenrola će atmosferu dovesti do usijanja već od 21.30h. Bora Djordjević i Riblja čorba su spremni da prirede koncert za pamćenje, a posetioce očekuje i iznenadjenje.

 

 

 Danas počinje 13. Belgrade Beer Fest

Danas počinje 13. Belgrade Beer Fest (klik na sliku za veći program)

 

Nakon, domaćeg zvuka od 23h posetioci će moći da uživaju u dva sata elektronskog spektakla, koji će prirediti svetski poznati DJ Roger Sanchez.

Ovim nastupom će biti završene žive svirke, a posetioci će i dalje moći da se zabavljaju uz muziku koja će biti smanjena za 30%.

 

 

Danas počinje 13. Belgrade Beer Fest

Danas počinje 13. Belgrade Beer Fest (klik na sliku za veću mapu)

 

 

Spremni smo da primimo preko 100 hiljada posetilaca dnevno, a kako izgleda festivalski prostor pre nego što se popuni do poslednjeg mesta, potrudili smo se da snimimo iz vazduha.

Dobrodošli na Belgrade Beer Fest 2015!

Producent festivala:

Beogradska kulturna mreža           

                                    
Uz podršku:                              
Skupštine grada Beograda                 
Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija      
Turističke organizacije Beograda             

     

www.belgradebeerfest.com

www.facebook.com/belgradebeerfest

www.twitter.com/BgBeerFest

www.youtube.com/Belgradebeerfest  

www. instagram.com/belgradebeerfest