Home

VESTI

D.P. & A.C. – ULAZNICE

No Comments Festival

Zbog pretrpanog koncertnog rasporeda tokom oktobra meseca, u kome nas očekuju brojni koncerti i festivali, organizatori Dis-patch fesitivala i koncerta njujorškog benda Animal Collective napravili su dogovor o povlašÄ‡enim cenama za onaj deo publike koji planira da poseti sve nastupe na festivalu kao i koncert AC.

Naime, svaki kupac kompleta za Dis-patch festival, koji će biti održan 11-20. oktobra dobiće vaučer sa kojim će moći da kupi ulaznicu za Animal Collective (19. oktobar, SKC) po povlašÄ‡enoj ceni od 800 RSD na blagajni Studentskog kulturnog centra (puna cena 1,200 RSD). Na ovaj način, uz popust koji pruža Dis-patch komplet za svoje programe, možete uštedeti blizu 1,000 RSD: Za komplet ulaznica za Dis-patch potrebno je 2,500 RSD, a za individualne karte izmedju 200 i 800 RSD, u zavisnosti od programa.

Preptodaja ulaznica za Dis-patch počinje 1. 10. dok je za AC već u toku. Ukoliko planirate da posetite oba događaja, strpite se do početka oktobra i svoj komplet za D-p kupite u Bilet Srivisu/IPS/Mamut-u, a zatim AC ulaznicu na blagajni SKC-a. Broj kompleta i ove specijalne ponude je ograničen, ali će biti odvojen dovoljan broj ulaznica za AC, tako da ne možete zakasniti!

19. oktobra u SKC-u oko 22 h će nastupiti Animal Collective, a pre toga Dis-patch predstavlja svoj Totally Wired dan, sa svetskom premijerom istoimenog dokumentarnog filma u Kinoteci od 20 h, i popodnevnim predavanjima u galeriji O3one. Celodnevna fešta za ljubitelje novog roka i elektronike.

Takodje, od danas je aktuelna nova verzija festivalskog sajta na adresi www.dis-patch.com, prvo na engleskom a za koji dan i na srpskom jeziku.