Home

VESTI

Čuveni Luciano i “Cadenza” se pridružuj u DJ velikanima na Sonus festivalu

No Comments Festival

Čuveni Luciano i “Cadenza” se pridružuj u DJ velikanima na Sonus festivaluŠvajcarac Luciano, jedan od najvećih producenata i DJ-eva današnjice, priključiće se ranije najavljenim velikanima techno muzike Riccardo Villalobos-u, Seth Troxler-u, Loco Dice-u, Sneak-u, Guti-ju i Chris Liebing-u na festivalu Sonus, koji će se od 21. do 25. avgusta održati na egzotičnom ostrvu Pagu u Hrvatskoj. Cena karte za kupce iz Srbije je 45 evra.

   

Dugogodišnji rezident klubova Pacha i Ushuaia na Ibizi, Luciano, odlučio je da upravo na Sonus festivalu proslavi 10 godina postojanja svoje čuvene etikete “Cadenza” i tim povodom okupio je gotovo celu ekipu koju čine i Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone i Dani Casarano.
  

Sonus festival će se održati od 21. do 25. avgusta u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na ostrvu Pagu u Hrvatskoj. U pet dana i četiri noći goste će, osim kvalitenog techno i house zvuka, čekati i niz afterparty-ja i boat party-ja.

 

Gosti festivala iz Srbije, ali i celog Ex Yu regiona, ulaznice mogu kupiti po specijalnoj ceni od 45 evra. U tu cenu su uračunate četvorodnevne karte, koja podrazumevaju više after i pre partija na ovom egzotičnom ostrvu. Karte se mogu kupiti putem Eventim prodajnih mesta, kao i putem Eventim online shopa www.eventim.rs.

 

 

 Čuveni Luciano i “Cadenza” se pridružuj u DJ velikanima na Sonus festivalu

Čuveni Luciano i “Cadenza” se pridružuj u DJ velikanima na Sonus festivalu

 

 

Sve ostale informacije dostupne su na “Fejsbuk” stranici i zvaničnom sajtu festivala.

www.sonus-festival.com
www.facebook.com/sonusfestival
www.facebook.com/insoundwetrust

YouTube

Luciano
www.youtube.com/watch?v=EXQwfz7X8mo

Luciano
www.youtube.com/watch?v=A-Z0ZprLUaI