Home

VESTI

Čovek bez sluha, Irish Stew i Za dž ovog petka na Vračar Rocks festivalu

No Comments Festival

Čovek bez sluha, Irish Stew i Za dž ovog petka na Vračar Rocks festivaluPred proslavu 20. godišnjice postojanja koja nas očekuje sledeće godine, kragujevački bend ČOVEK BEZ SLUHA će nastupiti pred beogradskom publikom u petak 6. decembra i polako ispratiti kalendarsku 2013. i 19. godinu svog rada – na Vračar Rocks Festivalu, u Centru za kulturu Božidarac. 

   

Sa albumom ,,Događaj dana” ČBS su bili na turneji koja je obuhvatila sve republike bivše Jugoslavije (osim Slovenije) i pokupili su samo hvalospeve. Dobru energiju koju nose podeliće sa prestoničkom publikom i bendovima Za Dž i Irish Stew.
   

Pozitivna atmosfera i posećenost nastupa IRISH STEW-a u CZK ,,Božidarac” već su postali tradicija! Irish Stew ove godine proslavlja 10 godina rada, te nas i ovog petka očekuje slavljenička atmosfera. Bend već uveliko radi na novom materijalu tako da će ovo ujedno biti i prilika da, pored proslave jubileja i retrospektive prvih deset godina na muzičkoj sceni, publika čuje i neke nove pesme.

ZA DŽ je čačanski garage indie rock bend prepoznatljiv po energičnim svirkama. Nakon burne letnje festivalske sezone, Za dž se okreću promociji upravo objavljenog studijskog izdanja ,,Realnost zove" (Mascom Records, 2013). Da se radi o bendu vrednom pažnje govori i činjenica da su zajedno sa grupom Psihomodo Pop svirali na beogradskoj promociji regionalnog izdanja Rolling Stone magazina!
 

 

 Čovek bez sluha, Irish Stew i Za dž ovog petka na Vračar Rocks festivalu

Čovek bez sluha, Irish Stew i Za dž ovog petka na Vračar Rocks festivalu

 

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od samo 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska), dok će na ulazu u klub cena iznositi 500 dinara.

 

ČOVEK BEZ SLUHA, IRISH STEW I ZA DŽ
CZK ,,Božidarac”, Radoslava Grujića 3
Petak, 06. decembar, 20h
Ulaznice: 300 dinara u pretprodaji (Felix Shop, TC Sremska), 500 dinara na ulazu