Home

VESTI

CLUBBING.RS te vodi na LOVEFEST!

No Comments Festival

CLUBBING.RS te vodi na LOVEFEST!Do jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta, koje će biti održano u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta ostalo je sedam dana, a posle najave do sada najspektakularnije liste izvođača iz sveta je stiglo još jedno priznanje.

 

Heineken Lovefest ovog puta odabran je za jedan od 18 najboljih festivala elektronske muzike u Evropi. 

 

U konkurenciji se našlo čak 87 festivala, a oslanjajući se na kvalitet produkcije, promocije i iskustva publike izabrano je 18 veličanstvenih. Tako se festival ljubavi našao rame uz rame sa brojnim holandskim i nemačkim festivalima, kao i kultnim gruzijskim GEM festom. Osim hrvatskih festivala Sonus i Outlook, Lovefest je jedini veliki muzički događaj iz regiona kome je pripala tituala najboljeg.

 

 

 Lovefest među 18 najboljih festivala Evrope!

Lovefest među 18 najboljih festivala Evrope!

 

 

Heineken Lovefest uskoro rasprodat

Posle najave imena među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Carl Craig i više od 60 izvođača koji dolaze na Fire Stage, te velkog broja bendova iz Srbije I regiona, Heineken Lovefest ima sve izglede da ovog leta ponovo doživi svoje sold out izdanje i to nekoliko nedelja pred početak spektakla.

Broj prodatih ulaznica svakog dana obara rekorde, a ove godine Vrnjačka Banja će biti domaćin gostima iz celog sveta. Prema rečima organizatora, posle brojnih svetskih nominacija, interesovanje inostrane publike je gotovo tri puta veće, pa će tako ove godine Srbiju po prvi put posetiti mladi iz gotovo svih zemalja Evrope, kao i organizovane parti grupe iz Sjedinjenih Američkih Država i Australije.

 

 

Lovefest među 18 najboljih festivala Evrope!

Lovefest među 18 najboljih festivala Evrope!

 

 

Smeštaj raspordat već početkom godine

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su već sada gotovo popunjeni, a oni koji žele da od posete festivalu naprave pravu avanturu mogu da rezervišu svoje mesto u Lovefest kampu, a sve informacije mogu se naći na www.lovefest.rs.

Heineken Lovefest, ovog leta biće održan od 3. do 5. avgusta, a na festivalu se očekuje više od 100 izvođača među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzyani, kao i Carl Craig koji se na festival vraća posle četiri godine. Tokom tri festivalska dana Vrnjačku Banju posetiće više od 100.000 mladih iz celog sveta.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa LOVEFEST-om vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LOVEFEST".

Rok za slanje mailova je do petka 28.07.2017. godine u 12h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.

Podaci koji su dostavljeni za tačmičenje i deljenje ulaznica od korisnika i posetilaca sajta se čuvaju u tajnosti za naše svrhe radi korišćenja CLUBBING.RS sajta, i služe samo za namenu za koju se daju. Ove podatke CLUBBING.RS ne razmenjuje ni sa kojim trećim licem.

Email adrese se mogu koristiti jedino za to da se našim korisnicima dostave informacije o uslugama koje pruža CLUBBING.RS{/xtypo_rounded2}