Home

VESTI

Big Snow festival i Vrooom nagrađuju

No Comments Festival

Big Snow festival i Vrooom nagrađuju Big Snow festival i grupa Vrooom vas pozivaju da učestvujete u stvaranju najvećeg zimskog muzičkog festivala, koji će se održati u martu 2012. na Kopaoniku.

Posetite Facebook stranicu Big Snow festival Kopaonik i ostavite svoj komentar kao odgovor na pitanje: Koji biste domaći bend dodali postojećem lineup-u festivala?

Najaktivnije učesnike glasanja na Facebooku nagradićemo ulaznicama za Big Snow festival.

Svi oni koji budu došli 16. decembra na besplatan koncert grupe Vrooom (i tom prilikom glasali), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).

Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra.

Biće to premijera nove spektakularne postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove Vroooma, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje .

 

 

 Vrooom, Exit 2011

Vrooom, Exit 2011

 

 

Već smo ranije najavili da će na Big Snow festivalu na 10 bina u sedam dana nastupiti više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn…

I naravno, nastavite da pratite Fb stranu Big Snow festivala i sajt www.bigsnow.rs kako biste saznali koji je to domaći bend dobio najviše vaših glasova, zahvaljući kojima će uz regionalna i svetska imena muzičke scene nastupiti na jednoj od 10 bina Big Snow festivala na Kopaoniku – centru planinske zabave Evrope od 23. do 30. marta 2012. godine.

 

 

 Big Snow festival

Big Snow festival

 

 

Zabavite se, izaberite bend koji želite da čujete i obezbedite svoje mesto na događaju godine.

Facebook strana Big Snow Festival Kopaonik
Facebook strana grupe Vrooom