Home

VESTI

Belgrade Beer Fest 2012 Warm up week

No Comments Festival

Belgrade Beer Fest Warm up weekDelta City i Belgrade Beer FestTM na jedinstven način obeležavaju desetogodišnjicu najposećenijeg festivala u Srbiji i jugoistočnoj Evropi!

U glavnom atrijumu tržnog centra Delta City, u periodu od 02. do 12. avgusta biće organizovana prava poslastica za sve ljubitelje piva i najboljeg provoda u gradu! 

 

Posetioci će tokom 11 vrelih avgustovskih dana, od 13h do 22h, imati priliku da u opuštenoj atmosferi Delta City-ja uživaju u premium brendovima: Staropramen, Carlsberg, Guinness, Erdinger, Heineken, Amstel i The Black Turtle.

 

 

 Belgrade Beer Fest 2012

Belgrade Beer Fest 2012

 

 
Tokom ovog nesvakidašnjeg događaja, posvećenog jubileju Belgrade Beer Festa, posetioci će takođe moći da prate prenos Olimpijade u Londonu 2012. godine, na velikim monitorima.

Kako bi delić Warm up week-a i duh festivala poneli kući, Delta City i Belgrade Beer Fest spremili su jedinstveni suvenir – kriglu Warm up week-a! Na štandu Belgrade Beer Festa, u glavnom atrijumu Delta City-ja, svaki posetilac koji kupi kriglu dobija jedan kupon za gratis premium brand po izboru!

Očekujemo vas na najboljem provodu u gradu!

Pratite nas na: belgradebeerfest.com , facebook.com/belgradebeerfest , twitter.com/BgBeerFest i Youtube kanalu, kao i na deltacity.rs