Home

VESTI

BECK’SPERIENCE prodrmao Sajam

No Comments Festival

TREĆI ovogodišnji BECKSPERIENCE, okupio je petak, 28. novembra na Beogradskom sajmu preko 5.500 ljubitelja vrhunske muzike i fenomenalnog provoda uz poznata svetska imena.

Spektakl je počeo u 21:30h nastupom Marčela, najpoznatijeg predstavnika domaće hip-hop scene. Marčelo je zagrejao publiku svojim najvećim hitovima i otpevao nekoliko pesmama sa najnovijeg albuma “Treća Strana Medalje”. Nakon njega, na scenu je stupio Afrika Bambaataa, glavni krivac za nastanak i širenje rep i hip-hop kulture u svetu. Afrika je srpskoj publici još jednom potvrdio zašto baš njega nazivaju „Amon Ra hip-hopa“.

Tačno u ponoć, na scenu su izašli četrnaestočlani sastav Public Enemy, najuticajnija i najkontraverznija hip-hop grupa 21. veka. Publika je uživala u snažnim retoričkim sposobnostima Chack D, vodećeg repera grupe i harizmatičnosti Flavor Flay, sa nezaobilaznim velikim satom oko vrata. BeograÄ‘ani su imali priliku da odslušaju i njihov najpoznatiji singl „Fight the Power“, koji je proglašen za najbolju hip-hop pesmu ikada.

Electric punk duet, Simon Franks i Thomas Dinsdale, iz sastava Audio Bullies zatvorili su koncertni deo večeri predstavivši srpskoj publici svoj novi album "Sunday Night Fever". Nakon njih publiku je do ranih jutarnjih časova zabavljao DJ Necone.

Fotografije sa ove neverovatne žurke su već postavljene u Galeriji slika Cool
Uskoro će biti postavljeni i klipovi na našoj YouTube oficijelnoj strani OVDE

 

 

Adaptirana hala XII Beogradskog sajma, pokazala se kao idealno koncertno mesto, doraslo zadatku da prihvati preko 5.500 ljudi i produkcijski i vizuelno priušti neverovatan spektakl uz poznata svetska imena. Ne samo niska cena ulaznice, koja je svim zainteresovanim omogućila da svoje idole vide uživo, već i sjajna produkcija, postavili su BECK’SPERIENCE meÄ‘u najbolji ovogodišnji clubbing dogaÄ‘aj.

Kao i prethodna dva, i TREĆI ovogodišnjI BECK’SPERIENCE pratila je CSR akcija Apatinske Pivare „Kad pijem – ne vozim!“ koja je imala za cilj da podigne svest mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje. Naime, svi posetioci BECK’SPERIENCE-a imali su mogućnost da pozivom LUX taxija, ostvare popust od 25% na taxi vožnju u periodu od 21 do 6 časova.

BECK’SPERIENCE nastavlja da kroz ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, neprikosnovenu tehničku produkciju i ureÄ‘enje enterijera domaćoj publici prireÄ‘uje nezaboravma iznenaÄ‘enja i vrhunski clubbing!