Home

VESTI

Banjalučki Demofest se vraća na tvrđavu Kastel

No Comments Festival

Banjalučki Demofest se vraća na tvrđavu KastelNa danas održanoj prvoj press konferenciji Jelen Demofesta, prisutnim brojnim medijima direktorka festivala, gđa Brana Janković rekla je da će Jelen Demofest i ove godine biti održan na Kastelu.
 
"Ovih dana očekujemo finalnu potvrdu iz Grada Banjaluka da će Kastel biti nova lokacija za održavanje Jelen Demofesta. Nadamo se da ćemo se i ove godine družiti na Kastelu", navela je ona.
 

Jelen Demofest će ove godine biti održan od 17. do 19. jula, a ulaz na festival će i ove godine biti besplatan, pre svega zahvaljujući velikim prijateljima Demofesta, Jelen pivu i kompaniji m:tel.

"Od ove godine kao sponzor se uključila i kompanija Huawei, koja je u Demofestu prepoznala odličnog regionalnog partnera, koji će dobar glas o njihovim proizvodima proširiti do pripadnika mlađe ciljne grupe, koji žive u vremenu brzog razvoja tehnologije. A taj razvoj Huawei u nekim segmentima i predvodi", istakla je Jankovićeva.

 

 

 Banjalučki Demofest se vraća na tvrđavu Kastel

Banjalučki Demofest se vraća na tvrđavu Kastel

 

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, rekao je da je Demofest jedan od najvažnijih događaja na kalendaru manifestacija koje m:tel sponzoriše.

"Događaj koji je nakon prve godine u glavama publike postao tradicionalan, događaj za koji su se borili njegovi posetioci je događaj čiji prijatelj mora da bude i naša kompanija", istakao je Mišić.

Za osveženje prisutnih bilo je zaduženo Jelen pivo pakovano u konzervu sa vizualima festivala, a prisutni novinari su komentarisali da bi Jelen trebalo uvek ovako izgledati.

 

"Sva odlična prijateljstva zaslužuju i neki pečat. U našem slučaju to je limenka, upravo ona koja je ovih dana došla i do vaših redakcija. Kroz ovakvu vrstu kobrendiranja htjeli smo da pošaljemo jasnu poruku da smo mi deo, sigurni smo, uspešne festivalske budućnosti, ali i da kupovinom limenke to možete biti i vi", rekao je Vladimir Rosić,  trade marketing menadžer Jelen piva.

"Kompanija Huawei na nivou grupe podržava velike muzičke događaje, ali i mlade talentovane ljude. Ponosan sam na činjenicu da će Banjaluka biti centar muzičkih  dešavanja u regionu," istakao je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei.

Datum 15.05.2014. važan je za sedmi Jelen Demofest, jer je završeno glasanje organizovano na oficijelnoj stranici festival, uz podršku Jelen piva. U okviru glasanja svi posetioci sajta su imali priliku da glasaju za dosadašnje pobjednike festivala. Ubedljivu pobjedu odneo je bend Aesthetic Empathy iz Sarajeva, a drugo i treće mesto osvojili su bendovi Smoke Shakers iz Kavadaraca iz Makedonije i Tanker iz Banjaluke. Ove bendove u junu očekuju po dve odvojene svirke u Banjaluci, u klubovima Mac Tire i K.S.E.T.