Home

VESTI

Axwell-ov najbolji nastup u 2010. godini

No Comments Festival

Axwell-ov najbolji nastup u 2010. godini

Jedan od najtraženijih producenata i DJ-a današnjice, 1/3 najpopularnije svetske house atrakcije Swedish House Mafia uoči dodele nagrada za najboljeg svetskog Dj-a za prestižni magazin DJ MAG izjavio kako mu je u 2010.godini najbolji nastup onaj u klubu Papaya u sklopu Tuborg Green Beat festivala.

Klubu Papaya stižu nove potvrde iz sveta muzičke industrije, a iako je leto već iza nas, dobar glas o Papayi i dalje se širi svetskim medijima, ali i muzickom strukom.

 

Podsetimo, ove sezone Papaya je ugostila devet od deset najboljih svetskih Dj-a i producenata, letna sezona produžena je za pune tri nedelje, a Papayu je samo u ovoj sezoni posetilo preko 600 000 gostiju iz celog sveta.

 

Grad Novalja zabeležila je oko milion noćenja, a ulaznice za Papayine festivale rasprodane su u čak 72 zemlje. Mesec oktobar je bio vrlo važan za sve izvođače dance industrije jer su se tradicionalno prema prestižnom magazinu DJ MAG birali najboljih 100 DJ-a na planeti, a svečano proglašenje obeženo je i velikim DJ MAG 100 partyijem u Londonu. Upravo iz ove muzičke prestolnice stižu odlične vesti i za Hrvatsku muzičku scenu ali i turizam uopšteno.

 

 

 Swedish house mafia

Swedish house mafia

 

  

Axwell je ove godine nastupio dva puta u Papayi, sa Swedish House Mafiom u sklopu MTV presents Godskitchen te sam na završnoj večeri Tuborg Green Beat festivala. Njegov nastup prema oceni Papaya team-a je proglašen najboljim u 2010g., a sada ta ista potvrda dolazi i od strane samog Axwella.

Axwell je u 2010.godini imao oko 250 nastupa u celom svijetu, zato njegova izjava da mu je nastup u Papayi bio najbolji u ovoj godini dobija posebnu težinu.

Na ekskluzivnom partyiju povodom dodele nagrada za najbolje svetske DJ-e, novinar DJ MAG-a koji je ovog leta posetio Papayu, u intervjuu sa Armin Van Buurenom (Četvrti put zaredom proglašen najboljim svetskim Dj-em) upitao ga je o njegovom doživljaju na popularnoj plaži Zrće. Armin Van Buuren nije štedeo reči „hvala“ za novu destinaciju i klub Papaya, te mu je kao i njegovom kolegi Axwellu, Papaya jedno od omiljenih mesta u svetu na kojima nastupa.