Home

VESTI

Axe After Beach festival, Papaya club

No Comments Festival

Axe After Beach festival, Papaya club

Britanske legende house muzičke scene The Shapeshifters otvaraju 28. jula drugo izdanje AFTER BEACH FESTIVALA kojeg se ovog leta odvija pod zastavicom AXE mirisa.

Uz The Shapeshifterse, na trodnevnom festivalu nastupa creme house scene Norman Doray i Tom Novy.

 

Celi festival pratiće prepoznatljiva AXE mirisna kulisa koja će After Beach festivalu dati sasvim novu dimenziju.

 

Papaya je prvi klub u Hrvatskoj koji je pre 8 godina započeo sa after beach partyijima, a prve slike destinacije koje su obišle svet i okupirale zanimanje svetske javnosti upravo su snimljene na popodnevnim partyijima u klubu Papaya.

Mladi iz celog sveta, ples pod sunčanim nebom, nasmejana lica i pozitivna energija glavni su krivci zašto plaža Zrće danas nosi epitet „najpoželjnije letne destinacije za mlade u Europi“.

Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je lestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog sveta. 

 

 

 Axe After Beach festival, Papaya club
Axe After Beach festival, Papaya club

 

Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. jula na zahtev publike po drugi put nastupaju vlasnici svetskih mega hitova „Lola's theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS.

Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. jula, odnosno sa TOM NOVYijem u subotu 30. jula.
“Prošle godine na After Beach festivalu bojali smo se da će kiša pokvariti festivalsko raspoloženje gostiju u Papayi. Međutim, prevarili smo se – samo je dodatno pojačala ionako visoki naboj! Imate jednu od najboljih publika na svetu-  izjavili su THE SHAPESHIFTERS ususret dolasku u Hrvatsku.
.
THE SHAPESHIFTERS (Papaya club, 28. jul) – Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac dj-a Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitovima „Lola's Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“-  pogodili savršenu kombinaciju modernog zvuka i osvojili prestižna mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama.

„Lola's Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea.

Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojim je singlom proveo nedelje i nedelje na prvom mestu UK liste. A onda je i kontinentalni dio Evrope poželeo da njihovi plesni podijum ožive u ritmu The Shapeshiftersa. Sve to prethodilo je tome da su postali najtraženiji klupski program/duo, a nakon letnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o The Shapeshifters dance fenomenu.

The Shapesshifters danas uvelike potpomažu nove talentovane producente, a GRAMOPHONEDZIE su pravi dokaz njihovog velikog uticaja na „dance sceni“.

ULAZNICE ZA AXE AFTER BEACH FESTIVAL KUPITE  U EVENTIM-u PO PROMOTIVNOJ CENI OD 15 EUR-a (110kn) OD PETKA 18.02.2011. (www.eventim.hr).