Home

VESTI

7 dana do početka 4. NEXT festivala

No Comments Festival

7 dana do početka 4. NEXT festivalaOganizatori najavljuju najbolje izdanje Next festivala do sada. Muzičko pojačanje Eyesburnu, Del arno bendu, Električnom orgazmu, Marku Nastiću i ostalima,  pružiće i novi potvrđeni izvođači – Timbe, Sick Touch i Tremendum.
  

Kako je već objavljeno, 27. aprila festival otvara kultni bend Električni orgazam na Public stejdžu. Pored njih, istog dana na ovom stejdžu nastupiće i užički bend Eastock, kao i SevdahBABY.
   

Prvog dana festivala na 031 Republic stejdžu nastupa mladi di-džej kolektiv DBDZ, rezidenti beogradskog kluba DOT, i to rame uz rame sa Goyom, jednim od utemeljivača ravničarske underground house scene, dok su duo Luka Vuković i Ivan Radojević, poznat po sjajnoj atmosferi na svim svojim nastupima, zaduženi za lokalnu podršku.

Public stejdž 28. aprila rezervisan je za reggae ritmove, pa će uz bendove Mašta Bašta i Del Arno Band, nastupiti i jedan od najboljih domaćih i regionalnih bendova Eyesburn.

 

 7 dana do početka 4. NEXT festivala

7 dana do početka 4. NEXT festivala

 

 

Drugi dan festivala, 28. april će biti pravo uživanje za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike. Pored već najavljenog Kristijana Molnara, tog dana na 031 Republic stejdžu nastupiće Nikola Vemić, član Beyond House ekipe i jedan od najperspektivnijih di-džejeva mlađe generacije, kao i Marko Nastić, najveće ime domaće elektronske scene i najpriznatiji srpski di-džej u inostranstvu.
 
Pored bogatog muzičkog programa, u okviru NEXT festivala, 27. aprila u 14 časova biće otvoren i prvi zatvoreni skejt bazen u Srbiji – Kotlarnica u prostorijama Gradskog kulturnog centra Užice. Kako je jedan od glavnih ciljeva organizacije Shift 2 da mladima iz Užica i okoline obezbedi da svoje slobodno vreme provedu što kvalitetnije, uz pomoć novčanih donacija fondacija Trag i Divac, kao i privatnih kompanija i lica, poslednje tri godine se aktivno radilo na rekonstrukciji i adaptaciji stare kotlarnice GKC-a u skejt bazen. Tokom festivala vozači rolera, skejta i BMX-a će se takmičiti uz muzičku podršku Timbeta, kao i grupa Sick Touch iz Beograda i Tremendum iz Valjeva.

 

 

7 dana do početka 4. NEXT festivala

7 dana do početka 4. NEXT festivala

 

 

Podsećamo da NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 u saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva doniraće za opremanje Opšte bolnice Užice.

Early bird karte za festival možete naći u ograničenom broju na biletarnici Gradskog kulturnog centra, u Win Win radnjama širom Srbije i na sajtu www.ddtickets.rs. Komplet karata za oba dana je 1000 dinara, dok su pojedinačne karte 600 dinara.