Home

Events

Zoe, Nevena Jeremić & Alek Bošković

  • Date: April 21, 2018
  • Time:21:00
  • Location: Beograd
  • Venue: Klub ŠećerSvetogorska 17

Pozdrav dragi ljudi, sledeća Rainbow žurka je posvećena ljudima koji vole clubbing. Sa nama osim naših rezidenta Zoe i Aleka Boškovića u goste nam dolazi Nevena Jeremić.

Preko disko muzike i acid housa do electra i techna, Nevena kombinuje sve u jednu celinu u zavisnosti od ambijenta, atmosfere i ljudi. Najveći uticaj na nju je od samog početka imala francuska elektronska scena i to se do sad nije promenilo. Pored toga život u Libiji je na nju ostavio utisak što može da se oseti u njenom izboru muzike. Izvođači koji nastoje da eksperimentišu i koji ne pristaju na kompromise su oni koji je najviše inspirišu. Muzika koja izaziva različite emocije i osećanja je ono što neprestano istražuje.
Za relativno kratko vreme nastupala je u gotovo svakom važnom i renomiranom klubu i festivalu u Srbiji kao što su The Tube, klub Tunel, Barutana, Dot, Lovefest, Exit Festival…
www.facebook.com/nevenajeremicc/

Zoe je DJ i muzičarka sa kojom sarađujemo vec 6 godina. U njenoj muzici kao i u muzici koju pušta, mogu se prepoznati različiti uticaji i afiniteti: od post panka na kojem je odrasla, preko različitih pravaca elektronske plesne muzike, do eksperimentalnijeg zvuka, IDM-a i ambijentalnih tendencija.
Pored širokog ukusa njen senzibilitet je veoma prepoznatljiv, a njeni DJ setovi su mešavina slow mo, chug, dark disco, indie dance, acid i deep house muzike.
Fear Of Symmetry

Naslušan popa, inspirisan džezom, zanet tehnom, u hausu pronađen, Alek Bošković pravi plesnu selekciju pesama koje i sam želi da čuje na podijumu. Njegova profesija danas je promocija muzike, ali se organizacijom klupskih događaja bavi od svojih ranih tinejdžerskih dana. Danas sve češće staje za DJ pult, ne samo lokalnih mesta već i šire. Njegovi setovi puni su vokala, a u njima podjednako zastupljeni sveži iskopi i vanvremenski klasici.

Pored Rainbow Party rezidenture, prethodnih par meseci je stajao iza dj pulta klubova kao što su Plastic, Kenozoik, Kc Grad, Dom omladine, Barutana, KPTM, Šećer, Ben Akiba, Kažte, PUBeraj…
instagram.com/hey.alek
facebook.com/groups/RPDRserbia/

Vidimo se u subotu 21og aprila, klub Šećer.

Ulaz i garderoba: 300rsd