Home

Events

Vampiri + Tikilas & KST Hor u Božidarcu, subota 15/12/2018

  • Date: December 15, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: BožidaracRadoslava Grujića 3

Velika novogodišnja igranka u Božidarcu uz Vampire,Tikilas i KST Hor!
Karte 500 din. @ FELIX Shop, TC Sremska & Božidarac Café, na ulazu 700 din.

Vampiri će R’nR spektakl prirediti na Vračar Rocks festivalu u Božidarcu, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u duhu šezdesetih godina, onih vremena od kojih Vampiri nikada nisu odustali! Vampiri neguju Doo-Wop i R’n’R tradiciju i kulturu od davne 1990. godine kada su oformljeni….
I ovoga puta plesaće se i pevati uz “Rama lama ding dong”, “Bebe”, “Ona i ja”, “Pokloniću joj nebo”, “Plavi grad”, “Subota uveče” i brojne hitove u duhu pedesetih i šezdesetih.

Iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo Tikilas (Teodora & Valerija) i zakuvava egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda.
Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock’n’rolla, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve isključivo iz 50tih i 60tih godina prošle ere.
Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.
https://www.mixcloud.com/valerie-blaz/playlists/monkeying-around-with-tikilas/

KST HOR će po prvi put nastupiti u Božidarcu izvodeći repertoar sastavljen od velikih hitova koji se lako mogu uklopiti u žurku koju priredjuju Vampiri 🙂

www.facebook.com/klubstudenatatehnike.hor