Home

Events

Technomania ► Avoid & Groovytech

  • Date: April 7, 2018
  • Time:22:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: TOXIC BARObilićev venac 16

 

Technomania ► Avoid aka Vladimir Acic & Groovytech, Technomania pres. the resident of Dance Arena!

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo jednog od omiljenih gostiju najboljeg festivala evrope. Verovatno najjače ime novosadske techno scene – Avoid aka Vladimir Acic!

Uprkos činjenici da sama reč po svojoj temantici znači izbegavati ili kloniti se nekoga ili nečega, AVOID definitivno odaje utisak neizostavne figure na Balkanskoj underground techno sceni.
Pre njegovog ponovnog otkrovenja, pod velom mraka, Vladimir Aćić se upustio u svet internacionalne muzičke scene nakon nastupa na EXIT festivalu 2003. godine.

Njegova tehnika miksovanja je izuzetno cenjena zbog svoje preciznosti, dok nas sam odabir numera vodi u miks dubokih hipnotickih tripova uz nalet nabujale energije na samom podijumu. Reputacija nadarenog DJ-a i producenta omogućila mu je da radi sa visoko cenjenim umetnicima kao sto su Carl Cox, Nina Kraviz, Laurent Garnier, Rodhad, Dave Clark, Adam Bayer i John Digweed. Pored toga sto predstavlja tajno oruzije EXIT-a vec dugi niz godina, na rasporedu njegovih nastupa našli su se i skupovi poput Dimensions, Moondance i Kazantip (GEM), kao i brojni setovi u beogradskom techno hramu Drugstore-u.

Uprkos noćnim smenama u klubovima, Vladimir takođe neguje jednu od svojih najvećih strasti – predavanje. Kao nastavnik DJ-inga u “DJ Skoli” u Novom Sadu, dobija mogućnost da bude u kontaktu sa pregršt žanrova muzike kroz svakodnevno miksovanje što mu je i omogućilo da usavrši svoje DJ vestine i konstantno napreduje.

Njegov poslednji SEKTOR EP je ocenjen sa neverovatnih 9.5/10 u The Clubber Mag-u, jednom od vodećih muzčkih časopisa na Balkanu. Zvuk ove produkcije biva upoređivan sa razarajućom energijom, do same koske i saosećajem da se polako kvasite esidnom kišom, i to za svaku traku sa SEKTOR EP ponaosob.

Podršku za pultom pruža niko drugi, no naš rezident iz Šapca, Groovytech!

Nemanja se elektronskom muzikom bavi pune 3 godine. Za ovo kratko vreme uspeo je da oformi svoj muzički pravac, i postane prepoznatljiv u klubovima širom države. Njegov žanr povezuje se sa tvrdim beat-om u obliku tech-house i techno ritma. Tokom svoje karijere imao je prilike da sarađuje i uči od svi eminentnih domaćih stručnjaka elektronske muzike. Dokaz njegovog kvaliteta pokazao se kroz veliki broj nasmejanih lica, kako u Toxicu, tako i na svim ostalim mestima gde je ima prilike da nastupa.

Feel a glimpse of the Dance Arena!

Line up:

10:00-02:00
Groovytech
soundcloud.com/djgroovytch
facebook.com/djgroovytech/
instagram.com/groovytech/

02:00-05:00
Avoid aka Vladimir Acic
soundcloud.com/vladimir-acic
mixcloud.com/vladimiracic
instagram.com/avoid_aka_vladimir_acic/
facebook.com/Avoid.Official.Music/

Cena karte: 200 din.
Ulaz je besplatan do 23h.

Info: +381 64 0077711
www.facebook.com/ToxicBarOfficial
www.instagram.com/toxic_bar
Event: https://www.facebook.com/events/340179323170288/