Home

Events

Synt & Pop

  • Date: April 20, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Kulturni centar GRADBrace Krsmanovic 4

Aprilsko “Синт И Поп” izdanje je na meniu, ujedno i peta žurka koju vam priređujemo ove sezone, i tom prilikom vam dovodimo gosta iz Beča, glavnog kuvara iz Voodoo Kitchen-a, DJ Moe.

DJ MOE je strastveni kolekcionar ploča koji ce vas zavesti svojim šarmom dok za vas pušta muziku i kreira potpuno iskustvo savršene zabave. Za gramofonima društvo će mu praviti takodje iskusni borci za razigran dancefloor, Lile (Banda Panda) i NEOMODERN (YusYus).

Dodjite da plešite sa nama, prepustite se i pokazite taj divini osmeh na licu, proleće je u toku, šta može biti lepše od toga? 🙂

LINE UP:

☛ DJ Moe (AT,Vienna)
https://soundcloud.com/dj-moe-vienna
☛ Lile (Banda Panda)
https://soundcloud.com/dusanlilic
☛ NEOMODERN
www.mixcloud.com/neomodern/

Moritz Bernard AKA DJ MOE, dolazi iz Austrije kao dete ljubavi dvoje boema u delirijumu 80ih. Sa 15 godina je dobio prvu ozbiljnu kolekciju ploča od svojih roditelja, i tu se kristališe njegova opsesivna ljubav prema muzici.

Za Moritza je svaki dj set bitan kao kreacija posebnog iskustva za svoje slušaoce, on pažljivo kombinuje muzičke žanrove aftričkih gruvova, kosmičkog diska, psihodelične egzotike, pa do orijentalnih ritmova kako bi vas ubacio u momentum zadovoljstva i plesa.

Učestvovao je u stvaranju kultnog bečkog kolektiva POMERANZE (RIP 2017). Takodje je deo kolektiva Tingel Tangel, a 2016. startuje svoj Voodoo Kichen, prostor u kom se “kuvaju” muzičke sesije za prave sladokusce, koji je kasnije prerastao u “Living Room Live Sessions”

Tokom 9 godina, koliko je na sceni, imao je priliku da nastupa po kultnim, legendarnim i obskurnim klubovima, kako u Austriji, tako i na festivalima, te radijksim emisijama širom Evrope, pa sve do Indije. Glove Party – Barcelona, Red Light – Amsterdam ili Tante Emma – Insbruk su samo neke od lokacija.

Strastveno sakupljanje ploča gde god bi putovao, obezbedilo mu je poziv za gostovanje na glavnoj austrijskoj radio stanici O1, gde je imao priliku da tokom jednočasovnog live nastupa prezentuje dragulje koje je pronašao u Indiji.

Ulaz: 200 < 00:00 > 300 rsd

FB Event Synt & Pop w/ DJ MOE (Austria) . Lile . Neomodern