Home

Events

Sigha

  • Date: March 17, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd
  • Venue: DRUGSTOREBulevar Despota Stefana 115 - Poenkareova

Nakon što je prošle godine izdao album za belgijski lejbl Token Records, britanski producent i DJ Saja (Sigha) dolazi u Dragstor da novu muziku podeli sa beogradskom publikom.

LAJNAP:
Sigha (BlueprintRecords / Token Records / Avian, UK)
Filip Xavi
Kaen
Rope

Džejms Šo (James Shaw), kako je pravo ime Saji, je oduvek imao ambiciju da odvede tehno na drugi stupanj. Način na koji Saja besprekornim detaljima obogati strukturu konvencionalne tehno trake je upravo ono što je privuklo pažnju međunarodne javnosti i obezbedilo mu status vizionarskog producenta na jednoj prezasićenoj sceni. Njegov debi album “Living With Ghosts” je izašao 2013. godine na lejblu Hotflush Recordings.

Sa svakim novim izdanjem Saja pokazuje novo interesovanje za besprekoran saund inženjering i bogate note. Rezultat ove posvećenosti je producent i didžej koji je opremljen veoma funkcionalnim, a ponovo stimulišućim zvučnim arsenalom. Saja u svom džepu ima izdanja za lejblove kao što je legendarni Blueprint, Avian i sopstveni Our Circula Sound.

Zanimljivo je da je 2012. godine, malo pre nego što je izdao svoj prvi album, u okviru Dimensions festivala, za portal Bturn Saju intervjuisala Tijana T. Snimak možete da pogledate na YouTube-u.