Home

Events

Scotty Master Peace (UK)

  • Date: April 21, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Niš, Srbija
  • Venue: FeedbackBalkanska 2a

Scotty Master Peace (UK) proslavlja rođendan u svom omiljenom klubu u Srbiji – klub Feedback!

Scotty Master-Peace – house, bas i drum’n’bass DJ iz Mančestera je jedan od mnogih svetskih imena prestonice zvuka i D’N’B kulture Engleske. Prvi put je video Srbiju 2008.  godine posetivši EXIT festival kada se u nju i zaljubio, a onda je samoinicijativno došao na drugi po redu Reload festival u Vladičinom hanu gde je kupio publiku tvrdim underground zvukom kroz svoj set. Od tada je puštajući muziku doneo vibracije u gradove širom Srbije od Novog Sada do Vranja! Nastupao je u mnogobrojnim klubovima Srbije, najpoznatiji: klub Maxim u Selenči, Barutana (BG)  kao warm up PENDULUM-u, klub GRUV (LE), APOLLO (LE) . Za klub Feedback kaže da mu je omiljeni, a  svaki nastup u Nišu bude poseban jer niška publika u potpunosti doživljava svetsku muziku i zvuk koji Scotty servira. Pored “Reload” i “Overload” festivala nastupao je na “VODOVA” festivalu u Novom Sadu rame uz rame sa nekim od najpoznatijih imena sa naših prostora: Dubioza Kolektiv, Rahmanee, Wikluh Sky… U Nišu, u klubu Feedback,  publika je mogla da oseti njegove vibracije u sklopu najpoznatijih D’N’B eventova ovog grada koje organizuju “Kaće Dram?” rezidenti. Svakodnevno radi kao DJ i talk host u jutarnjoj emisiji na radio stanici pod nazivom Unity Radio u Manchesteru, koja plasira i promoviše u svom gradu sve vezano za urbani život i muziku.

Kada su u pitanju klubovi i DJ-ing, možete uvek očekivati dobre vibracije i house/bass muziku uz najsvežije trendove iz sveta. Vraća se u Klub Feedback 21. aprila od 23h, 3 godine od poslednjeg nastupa, a događaj nosi poseban karakter jer proslavljamo njegov ROĐENDAN!

Kao lokalna podrška zagrevaće vas jedan od rezidenata  “Kaće Dram?” žurki Nikola Kritik.  DJ pultu se pridružuje i Missing kao b2b Kritiku za potpuni doživljaj DNB vibracija! Ulaz do ponoći: besplatan, nakon ponoći 250din.  Spremite se za celovečernje skakanje na plesnom podijumu jer autentičan zvuk house, bas i drum’n’bass muzike iz Mančestera kuca na vrata Scotty-jevog omiljenog kluba u Srbiji – Feedback!

Zagrejte se uz Scottyjeve mikseve na Mixcloud-u i pojačajte zvučnike za full doživljaj!

FB Event Scotty’s B-Day bash! Kritik b2b Missing / 21. apr, 23h @Feedback