Home

Events

Saturday Hardcore Fever 2018

  • Date: July 28, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Zemun, Srbija
  • Venue: Klub FestGradski park 2

MTA u saradnji sa Black Box Booking dovodi odličan internacionalni paket modernog melodičnog hardkor/metalkor zvuka. I to za vikend, u subotu!

The Royal – Holanđani, hedlajneri turneje. Nismo znali šta da očekujemo, pustili par pesama i ostali oduševljeni. Kako nismo ranije znali za bend?! Volite While She Sleeps, Northlane, Parkway Drive? Bend će da vas odvali!

Of Virtue – Ameri. Jaaako kvalitetni i od ranije poznati i na ovim podnebljima. Otud ni ne čudi da su stigli da sviraju sa svima od BMTH do Architectsa, preko Smash Your Enemies i Lorna Shore. Kidalica.

HARMED – bend iz susedne Mađarske. Ništa manje kvalitetno izdanje melodičnog metalkor zvuka od prethodna dva. Čućete.

Frozen Moonlight sviraju kombinaciju Melodic Death Metala, Metalcore-a i Groove Metala. Promovisaće poslednji singl Cinder, kao i novi materijal sa albuma.

Cena karte za ovaj spektakl je 600RSD, i prodaja je na samom ulazu. Nema pretprodaje. Ukoliko kartu rezervišete porukom MTA promotion, do petka, 27.07., koštaće vas 500RSD na ulazu. Rezervacije kao i za TAIM – poruka sa osnovnim ličnim podacima, br. telefona i br karata koji rezervišete. Cimanje STOP. Da rezervišem 10, a u stvari mi treba 1 STOP. Jel mogu na spisak STOP.

Leeeto je…subota ima da gori!
Piši u tefter – 28.jul, Zemun, FEST!

FB Event