Home

Events

RED AXES • DEV9T

  • Date: June 20, 2019
  • Time:17:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: CIGLANA KLUB LJUBITELJA TEŠKE INDUSTRIJESlanački put 26

Nakon nastupa na svim vodećim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a, Glastonbury-ja, Burning Man-a i EXIT- a konačno, izraelski dvojac, Red Axes dolazi i na DEV9T!
Ne propustite da čujete kako zvuči ekipa koju sa pravom smatramo predvodnicima novog talasa! Njihov originalni zvuk, mešavina svirke i klabinga, proizvod je rokenrol pristupa DJ-ingu i live nastupima. Mnogi ih svrstavaju u kategoriju post- punk benda, dok za drugu publiku važe za DJ tandem čiji setovi raspamećuju vodeće klubove i festivale, nazivajući ih fenomenom svetske scene, koji ukazuje da postoji budućnost van house i techno standarda.
Red Axes inspiraciju pronalaze u disco, house, garage rock, post-punk, psychedelic rock i techno zvuku, pa svojim jedinstvenim pristupom elektronici šire horizonte i brišu granice između plesne i alternativne muzike.
Objavili su na desetine singlova, remiksa i EP-jeva, dva albuma i osnovali su izdavačku kuću pod nazivom Garzen Records. Poslednji album Red Axes-a, The Beach Goths (2017) predstavlja pravu psihodeličnu avanturu, fuziju nekoliko različitih žanrova, a uključuje i njihovu prepoznatljivu kombinaciju “zvečećih gitara” i “zamagljenih sintova”.
Uz Red Axes goreće i MKDSL, Chorbika, Banda Panda i Bråk!
Ne popustite da ispratite poslednje zrake sunca uz ove careve! Vidimo se u četvrtak 20. juna u Staroj Ciglani!

https://soundcloud.com/redaxes
https://www.youtube.com/watch?v=fqFL8tvloaY
https://www.youtube.com/watch?v=KnrFVqKQfWs
https://www.youtube.com/watch?v=4fgO2HW9Xc0
https://www.youtube.com/watch?v=xQiO016Azi0

******************************************************************************************************************************************************************************
Mkdsl
https://www.facebook.com/mkdsl/
https://soundcloud.com/mkdsl
https://www.youtube.com/user/carmarko

Чорбика / Chorbika
https://soundcloud.com/chorbika

Banda Panda
https://soundcloud.com/banda-panda

brÅk
https://soundcloud.com/brok011