Home

Events

Rebekah & Red Light Radio

  • Date: April 13, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd
  • Venue: DRUGSTOREBul. Desporta Stefana 115

LINEUP

BIG ROOM: Rebekah ( Soma Records / Elements, UK), Mihajlo, Filip Xavi, Alexandar Ivkovic

BLACK ROOM: CAWD SLAYDAZ AKA DJ Soulseek & Max Abysmal, WC7

Rebekah iz Birmingema nastupiće u petak 13. aprila u Velikoj sobi Dragstora u okviru večeri koje organizuje HEAR.IT.FEEL.IT.MOVE.IT ekipa. Njoj će podršku pružiti Mihajlo, Alexandar Ivković i Filip Xavi dok će u Crnoj sobi nastupati osnivač i voditelj Red Light radija iz Amsterdama, DJ Soulseek i Max Abysmal.

Rebekah je prvi put stala za miks pult pre više od 20 godina. Karijeru je započela u legendarnom Que klubu u kom je zanat kupila od imena kao što su Dave Clarke, Billy Nasty, Derrick Carter i Richie Hawtin. Traka kojom se proslavila je remiks za Matadorov hit „Blond Slackers“ koji je izašao 2011. godine na lejblu Stolen Moments. Ista traka je godinama bila neizbežan sastojak u setovima Tommy Four Seven-a, Perc-a, Sandwell District-a, Adam-a Beyer-a i Chris-a Liebing-a.

Nakon ovog uspeha, Chris Liebing je pozvao da uradi podcast za CLR seriju. 2013. godine Rebeka stiče svetsku slavu i naredne godine izdaje seriju remiksa na lejblovima kao to su Sleaze, Gynoid Audio i EarToGround. Ubrzo dobija priliku da otpočne seriju podkasta nazvanu „Mind Sets“ i objavi i svoj prvi EP „Elements“ za CLR. Sledi niz EP-ja, a prošle godine i Essential miks za BBC Radio 1. Rebeka trenutno živi u Berlinu i pre dve nedelje je objavila dupli EP „My Heart Bleeds Black“ na lejblu Mord.

Za to vreme u Crnoj sobi dva gosta iz Red Light Radio porodice. Osnivač amsterdamskog radija, DJ Soulseek, nastupa sa jednim od najperspektivnijih mladih producenata iz Holandije, Max-om Abysmal-om. Domaću podršku pruža WC7.

Karte za ovaj dupli događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn.

Pratite Dragstor Facebook, Instagram i Twitter.

www.drugstorebeograd.com