Home

Events

Random // Sink // Nevreme

  • Date: April 21, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd
  • Venue: ElektropionirCetinjska 15

Posle godinu dana Sink – SИNK i Random (Serbia) ponovo zajedno pred beogradskom publikom, ovaj put uz podršku kuršumlijske grupe Nevreme! Sva tri benda, posle niza novosti koje su podelili sa publikom u prethodom periodu, izaći će na binu Elektropionira i publici predstaviti nove pesme i novu energiju. Tročasovno koncertno putovanje kroz različite žanrove zakazano je za subotu 21. april, u jednom od najpopuarnijih beogradskih koncertnih prostora.

Nakon velikog broj odsviranih koncerata širom zemlje, Sink – SИNK će i beogradskoj publici odsvirati najpopularnije pesme sa svoja dva albuma „Sve što nisam ja“ izdatog 2014. godine i „Pred stubom srama…“ objavljenog prošle godine pod etiketom Nocturne Media. Svi prisutni će imati priliku da čuju i neke od najnovijih do sada neobjavljenih pesama, koje će se naći na naredom, trećem, izdanju benda. Šest godina zajedničkog rada čiju su poslednju godinu obeležili nastupi na Exit festivalu, Dev9t festu, Kuršumlijskoj gitarijadi kao i mnogi drugi koncerti, zatim mnogi spotovi i mnogo novih pesama, Sink će proslaviti ovim beogradskim koncertom zajedno sa svojom publikom.

Random (Serbia) nakon aktivne prethodne godine i uspeha postignutih na Bunt Rok Festivalu i Kuršumlijskoj gitarijadi najavljuje dugo iščekivani godišnji koncert u Beogradu. Bend novim singlom i spotom za pesmu By Myself najavljuje malo tvrđi i još zreliji zvuk u odnosu na prethodna dva EP-a „Smile & Wave“ i „Rewind“. Prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa nekim od neobjavljenih noviteta planiranih da se nađu na albumu prvencu koji izlazi na proleće 2019. godine.

Od samog početka Nevreme je svoj rad fokusiralo na autorsko stvaralaštvo te je 2012. godine objavilo svoj prvi studijski album „Peščani sat“ i koncertno se predstavilo na festivalima širom Srbije. Nakon par godina pauze i rešavanja životnih situacija a sve zarad Nevremena, koje je držalo članove ovog benda zajedno i nateralo da stvore i svoj drugi album „Koferi“, koji je u procesu snimanja, a kao mali uvod u novu priču, predstavili su pesmu „Crni abažur“. Nevreme trenutno živi i stvara u Beogradu a nove koncertne poduhvate će početi upravo 21. aprila kada se i zvanično vraća na scenu, da je obogati.

Za vreme koncerta biće održana i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste i tekstopisca grupe Sink, koja nosi naziv „Poslednji krik svega što nisam…“, a svi zainteresovani će moći da kupe svoj primerak zbirke.

Vrata Elektropionira se otvaraju u 20h, biće poštovana tačna satnica, zato bendovi pozivaju publiku da dođe na vreme. Cena ulaznice iznosi 300 dinara, a karte će moći da se kupe na ulazu u klub na dan koncerta, kao i u prostorijama kafe Sikarica u Skadarliji.